Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας - Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας

Ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων για το προϊόν της Λακωνίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Οκτώβριος 2004, 00:00

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας, που έχει συσταθεί πρόσφατα, προσκαλούν σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications τους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, με στόχο την ενημέρωση τους για τις εναλλακτικές, και όχι μόνο, μορφές τουρισμού που προσφέρει η Λακωνία, και την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες του τουρισμού του Νομού...

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας, που έχει συσταθεί πρόσφατα, προσκαλούν σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει<...>

η εταιρία Travel Media Applications τους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, με στόχο την ενημέρωση τους για τις εναλλακτικές, και όχι μόνο, μορφές τουρισμού που προσφέρει η Λακωνία, και την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες του τουρισμού του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος 23 ξενοδοχεία της περιοχής, θα δοθεί η ευκαιρία στους τουριστικούς πράκτορες και να ενημερωθούν από εκπρόσωπους της Νομαρχίας για την τουριστική υποδομή της περιοχής, αλλά και να κάνουν συνάντηση με τους ξενοδόχους για μελλοντική συνεργασία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Fresh Hotel στο Κέντρο της Αθήνας στις 20 Οκτωβρίου. Όσοι τουριστικοί πράκτορες ενδιαφέρονται για συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Travel Media Applications.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top