Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα ιδιόκτητα γραφεία και νέες δραστηριότητες από τον ταξιδιωτικό όμιλο “24 Ώρες”

Νέα ιδιόκτητα γραφεία και νέες δραστηριότητες από τον ταξιδιωτικό όμιλο “24 Ώρες”

Την λειτουργία των νέων κεντρικών του γραφείων θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Ταξιδιωτικός Όμιλος “24 Ώρες”. Μέσα σ` ένα πολύ μοντέρνα διακοσμημένο χώρο που τον χαρακτηρίζει η πολυτέλεια […]

Την λειτουργία των νέων κεντρικών του γραφείων θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Ταξιδιωτικός Όμιλος<...> “24 Ώρες”.

Μέσα σ` ένα πολύ μοντέρνα διακοσμημένο χώρο που τον χαρακτηρίζει η πολυτέλεια και η πλέον σύγχρονη τεχνολογία, η εταιρία φιλοδοξεί να προσφέρει καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την εξυπηρέτηση κυρίως των εταιρικών πελατών της. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη σημασία στους εταιρικούς πελάτες της κάνοντας έντονη διείσδυση στον κλάδο του business travel, των συνεδρίων, και των ταξιδιών κινήτρων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται σε Ιδιόκτητο Κτήριο επί της οδού Κατεχάκη 61Α.
Στο ίδιο κτήριο εκτός των άλλων ήδη συστεγάζονται η 24 Hours Car Rental, η 24 Hours Yachting, η 24 Hours Parking και η 24 Hours Web Promotions όλες Εταιρίες-Μέλη του Ομίλου “24 Ώρες”.

Όπως μας τόνισε ο κ. Στρατής Βουρσούκης, Γενικός Διευθυντής του Νεόκτιστου Κεντρικού Καταστήματος “Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις μέχρι σήμερα επιτυχημένες δραστηριότητες του Ομίλου μας ενώ ταυτόχρονα να διαφοροποιηθούμε αναπτύσσοντας νέα καινοτομικά προϊόντα που όμως θα τα χαρακτηρίζει η γνωστή πια ποιοτική μας διαδικασία.”

Ο κ. Αντώνης Σερέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας 24 Hours Tourism Travel S.A. και ένας από τους κύριους μετόχους του Ομίλου τόνισε μεταξύ άλλων “Οι επενδύσεις μας στο χώρο και η ανάπτυξη του Ομίλου δεν σταματάνε εδώ …”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024