Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπεκτείνει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες ο τουριστικός όμιλος TUI στην Μεγάλη Βρετανία

Επεκτείνει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες ο τουριστικός όμιλος TUI στην Μεγάλη Βρετανία

Ο τουριστικός όμιλος TUI UK ανταποκρινόμενος στις αλλαγές ζήτησης των καταναλωτών και τη γρήγορη ανάπτυξη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και των ηλεκτρονικών κρατήσεων, ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός νέου επιχειρηματικού […]

Ο τουριστικός όμιλος TUI UK ανταποκρινόμενος στις αλλαγές ζήτησης των καταναλωτών και τη γρήγορη ανάπτυξη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού<...> κόστους και των ηλεκτρονικών κρατήσεων, ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου, που θα βασίζεται στις παραδοσιακές λειτουργίες του γραφείου με την πρόσθεση και των νέων απαιτούμενων στοιχείων της αγοράς, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Peter Rothwell, CEO της TUI στη Νότια Ευρώπη.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι “οι παραδοσιακοί tour operators θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών τους, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν”, ενώ προβλέπει πολύ γρήγορη ανάπτυξη του τομέα χαμηλού κόστους υπηρεσιών, συμβουλεύοντας τους tour operators να παρέχουν ευέλικτα πακέτα στους πελάτες τους, όσον αφορά στις πτήσεις και τη διαμονή τους”.

Με την στρατηγική της συνένωσης των προγραμματισμένων, των ναυλωμένων, και των πτήσεων χαμηλού κόστους κάτω από μια μοναδική εταιρία την Thomsonfly, η TUI UK όπως δήλωσε ο κ. Peter Rothwell βρήκε το κλειδί της μελλοντικής επιτυχίας. Οι παραδοσιακές επιχειρήσεις παροχής πακέτων διακοπών θα σημειώσουν μείωση, ενώ οι επιχειρήσεις που θα προσφέρουν υπηρεσίες τύπου “dynamic packaging”, σύμφωνα με το οποίο ο πελάτης διαμορφώνει όπως θέλει το πακέτο του, θα σημειώσουν αύξηση στις πωλήσεις τους κατά 10% στη παρούσα φάση, φθάνοντας ακόμα και το 30% ως το 2007, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κ. Peter Rothwell.

Με σκοπό να αυξηθεί η πώληση στους Βρετανούς κατοίκους και να φθάσει το επίπεδο που υπάρχει στις Σκανδιναβικές χώρες, ο κ. Rothwell δήλωσε ότι “πολλά από τα Βρετανικά γραφεία θα αρχίσουν τη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για κρατήσεις. Τέλος, πρόσθεσε ότι “από τα 850 συνεργαζόμενα γραφεία λιανικών πωλήσεων του ομίλου TUI δεν θα επιβιώσουν όλα στα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά όσα τα καταφέρουν θα αποτελούν πρότυπο εξυπηρέτησης για τους πελάτες”. Η TUI UK σχεδιάζει να μειώσει κατά 850 τις θέσεις εργασίας στα κέντρα λιανικής πώλησης που έχει στην Μεγάλη Βρετανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024