Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επεκτείνεται η τουριστική περίοδος της Ρόδου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Δεκέμβριος 1999, 00:00

Είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα και έγκυρες πληροφορίες από την Ρόδο<.>, η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού του 2000 να επεκταθεί και να ξεκινήσει από<...>

την 1η Μαρτίου του 2000.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί της Ευρώπης έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περιοχή της Ρόδου και της Κρήτης με αποτέλεσμα τα προγράμματα τους να ξεκινήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.
Η μεγαλύτερη ζήτηση για Ρόδο παρουσιάζεται από την Αγγλία και τη Γερμανία, ενώ ανάλογα αυξημένη παρουσιάζεται και από άλλες χώρες όπως η Σκανδιναβία, η Ολλανδία, η Ιταλία, το Ισραήλ, και το Βέλγιο.
Τουριστικοί παράγοντες της Ρόδου αναφέρουν ότι η φετινή επιμήκυνση της περιόδου σε συνδυασμό με τα προγράμματα χειμερινού τουρισμού έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόωρη έναρξη το καλοκαίρι του 2000.
Το ρεύμα από την Ολλανδία και το Ισραήλ έχει σταθεροποιηθεί ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από την αγγλική αγορά.
Ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός Einszwei-Fly, ο οποίος φαίνεται να είναι ραγδαία αναπτυσσόμενος, έχει αυξήσει τις κλίνες που έχει δεσμεύσει για την ερχόμενη περίοδο κατά περίπου 30% και θα αξιοποιήσει περισσότερο τα δύο κυριότερα προϊόντα του, τα Sun Aktiv Hotels και τα Fun Clubs. Το πρώτο αφορά πελάτες που αναζητούν ένα συνδυασμό δραστηριοτήτων και διασκέδασης και το δεύτερο σε οικογένειες ή τουρίστες που αναζητούν πιο ήρεμες διακοπές.
Στα σχέδια του παραπάνω οργανισμού σημαντικό ρόλο έχουν οι ελληνικοί προορισμοί. Ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο Sun Aktiv βρίσκεται στη Κω, ενώ στα Fun Club εντάσσονται ξενοδοχεία από την Κρήτη και την Ρόδο, η οποία μάλιστα εμφανίζει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης στον αριθμό κλινών που δέσμευσε ο Einszwei-Fly και έφθασε το 50%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top