Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο πέμπτο καλύτερο πλήρωμα αεροσκαφών στο κόσμο διαθέτει η Qatar Airways

Το πέμπτο καλύτερο πλήρωμα αεροσκαφών στο κόσμο διαθέτει η Qatar Airways

Το πλήρωμα των αεροσκαφών της αεροπορικής εταιρίας Qatar Airways ψηφίστηκε ως το πέμπτο καλύτερο στον κόσμο από τον ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου ποιότητας αερομεταφορών Skytrax, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας […]

Το πλήρωμα των αεροσκαφών της αεροπορικής εταιρίας Qatar Airways ψηφίστηκε ως το πέμπτο καλύτερο στον κόσμο από τον ανεξάρτητο οργανισμό<...> ελέγχου ποιότητας αερομεταφορών Skytrax, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας το σύστημα ψυχαγωγίας (in-flight entertainment) της εταιρίας βρίσκεται ανάμεσα στα δέκα καλύτερα στον κόσμο και συγκεκριμένα στην όγδοη θέση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί ότι τo σύστημα ψυχαγωγίας, κατέχει πλέον τον διακριτικό τίτλο Best (καλύτερο), τον οποίο έχουν λίγες αεροπορικές εταιρίες, όπως οι British Airways, Virgin Atlantic και Cathay Pacific.

Σχετικά ο πρόεδρος της Qatar Airways κ. Al Baker δήλωσε ότι “η βράβευση της Qatar Airways για το πλήρωμα των αεροσκαφών της και το In-flight entertainment υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρίας μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Δίνουμε την δυνατότητα στους επιβάτες μας να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας διατηρώντας υψηλά το επίπεδο ικανοποίησης τους. Για παράδειγμα στο Airbus A330, οι επιβάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 32 ταινίες και 16 προγράμματα στην προσωπική τους οθόνη 10.4 ιντσών, 16 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 40 cds μουσικής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024