Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μινωικές Γραμμές: έλαβαν την πιστοποίηση HACCP

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Οκτώβριος 2004, 00:00

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2004 στο πλοίο H/S/F Knossos Palace στον Πειραιά, ο πρόεδρος τoυ Διοικητικού Συμβουλίου<...> της RWTUV , καθηγητής κ. Peter Hlubek απένειμε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, κ.

την πιστοποίηση HACCP για τα πλοία: H/S/F Knossos Palace, H/S/F Festos Palace, H/S/F Europa Palace, H/S/F Olympia Palace, H/S/F Ikarus Palace, H/S/F Pasiphae PalacE και H/S/F Ariadne Palace.

Μετά την πιστοποίηση κατά ISO 9001 του 2000 (από το γερμανικό νηογνώμονα Γκερμάνισερ Λόιντ), το πιστοποιητικό ασφαλείας ISM Code (Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης) και το πιστοποιητικό ISPS Code (Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης) από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του ΥΕΝ για την ασφαλή μεταφορά εν πλω, οι Μινωικές Γραμμές, είναι η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιείται με το σύστημα HACCP (από την Τουφ Ελλάς), το οποίο έρχεται να εγγυηθεί την υγιεινή στην αποθήκευση, την παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών στα πλοία της εταιρίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κ. Κληρονόμος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκομένους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τις Μινωικές Γραμμές. Έχουμε ως βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του επιβάτη και εγγυόμαστε την ασφάλεια, την άνεση και την ποιότητα στα ταξίδια του”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top