Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜινωικές Γραμμές: έλαβαν την πιστοποίηση HACCP

Μινωικές Γραμμές: έλαβαν την πιστοποίηση HACCP

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2004 στο πλοίο H/S/F Knossos Palace στον Πειραιά, ο πρόεδρος τoυ Διοικητικού Συμβουλίου της RWTUV , καθηγητής κ. Peter Hlubek απένειμε στον […]

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2004 στο πλοίο H/S/F Knossos Palace στον Πειραιά, ο πρόεδρος τoυ Διοικητικού Συμβουλίου<...> της RWTUV , καθηγητής κ. Peter Hlubek απένειμε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, κ. την πιστοποίηση HACCP για τα πλοία: H/S/F Knossos Palace, H/S/F Festos Palace, H/S/F Europa Palace, H/S/F Olympia Palace, H/S/F Ikarus Palace, H/S/F Pasiphae PalacE και H/S/F Ariadne Palace.

Μετά την πιστοποίηση κατά ISO 9001 του 2000 (από το γερμανικό νηογνώμονα Γκερμάνισερ Λόιντ), το πιστοποιητικό ασφαλείας ISM Code (Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης) και το πιστοποιητικό ISPS Code (Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης) από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του ΥΕΝ για την ασφαλή μεταφορά εν πλω, οι Μινωικές Γραμμές, είναι η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιείται με το σύστημα HACCP (από την Τουφ Ελλάς), το οποίο έρχεται να εγγυηθεί την υγιεινή στην αποθήκευση, την παραγωγή και διάθεση τροφίμων και ποτών στα πλοία της εταιρίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κ. Κληρονόμος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκομένους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τις Μινωικές Γραμμές. Έχουμε ως βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του επιβάτη και εγγυόμαστε την ασφάλεια, την άνεση και την ποιότητα στα ταξίδια του”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024