Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔύσκολη η εύρεση του λογότυπου της Κρήτης για τις τουριστικές εκθέσεις

Δύσκολη η εύρεση του λογότυπου της Κρήτης για τις τουριστικές εκθέσεις

Συνεχίζεται το έργο των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης, που για μία ακόμη φορά συνεδρίασαν προχτές στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ρεθύμνου, χωρίς ουσιαστικά να καταλήξουν σε σημαντικές αποφάσεις, αφού […]

Συνεχίζεται το έργο των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης, που για μία ακόμη φορά συνεδρίασαν προχτές στο Νομαρχιακό<...> Μέγαρο Ρεθύμνου, χωρίς ουσιαστικά να καταλήξουν σε σημαντικές αποφάσεις, αφού όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, το όλο έργο συναντά πολλά εμπόδια. Ειδικότερα, δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τα μέλη των ΝΕΤΠ στο να καταλήξουν στο λογότυπο της Κρήτης, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο έντυπο που ετοιμάζεται για να διαφημίσει ουσιαστικά και αξιόπιστα το νησί στις εκθέσεις, στις οποίες θα συμμετέχει στη διάρκεια του χρόνου.

Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νομαρχίας Ρεθύμνου κ. Ανδρέας Ανδρουλιδάκης, “το έντυπο πρέπει άμεσα να τεθεί υπό έγκριση, ώστε να είναι έτοιμο για τις εκθέσεις που ακολουθούν” και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι “το εγχείρημα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου”. Την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης του εντύπου εξέφρασε και ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νομαρχίας Χανίων κ. Μανώλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα στη διάρκεια της συνεδρίασης κάλεσε τα μέλη των τεσσάρων ΝΕΤΠ να συνεδριάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μη μένει πίσω ο σχεδιασμός. Έτσι, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, που φυσικά είναι απαραίτητες πριν λήξει η περίοδος των εκθέσεων.

Πάντως, σύμφωνα με τα μέλη των ΝΕΤΠ, οι εκθέσεις πηγαίνουν καλά, αλλά δεν παραλείπονται και κάποια παράπονα για τη μεταχείριση των περιπτέρων της Κρήτη από τον ΕΟΤ. Χαρακτηριστικά, ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης, σημείωσε ότι “συμμετείχαμε πέρσι σε 24 εκθέσεις. Στο επίπεδο των εκθέσεων, εμείς ως Κρήτη έχουμε κάνει ότι μπορούμε. Εκεί που δεν είμαστε ευχαριστημένοι είναι στη συνεργασία μας με τον ΕΟΤ μέχρι σήμερα. Μιλάμε για μικρά περίπτερα σε κάποιες γωνιές όπου πηγαίνουμε και μας πιάνει κατάθλιψη. Ελπίζουμε ότι η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης θα δει το θέμα, το οποίο για μας είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι δυνατό να πηγαίνουμε στις εκθέσεις του εξωτερικού και να αισθανόμαστε ότι είμαστε οι “φτωχοί συγγενείς””.

Επίσης, στα πλαίσια της προχτεσινής συνεδρίασης τέθηκε και το θέμα της έκθεσης της Βαρσοβίας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, ο απολογισμός της οποίας κρίνεται επιτυχημένος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024