Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σε διεθνές και διηπειρωτικό δίκτυο

Σύντομα σε ισχύ οι αυξήσεις τιμών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2004, 00:00

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες την αναπροσαρμογή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για το διεθνές και διηπειρωτικό τους δίκτυο, σαν συνέπεια των αλλεπάλληλων αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες...

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες την αναπροσαρμογή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για το διεθνές και διηπειρωτικό τους<...>

δίκτυο, σαν συνέπεια των αλλεπάλληλων αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, από τις 26 Οκτωβρίου στα διεθνή δρομολόγια η αύξηση θα είναι της τάξης των 4 ευρώ ανά διεθνή προορισμό, και 12 ευρώ ανά διηπειρωτικό.

Συνολικά η επιβάρυνση καυσίμου ανέρχεται στα 8 ευρώ ανά διεθνή προορισμό και 20 ευρώ ανά διηπειρωτικό. Οι τιμές των εσωτερικών δρομολογίων δεν επιβαρύνονται, ενώ του τέλους καυσίμου εξαιρούνται τα νήπια.

Τέλος η εταιρεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανακοίνωσε ότι “προχωράει σε αυξήσεις συμβατές, με αυτές που έχουν ήδη γίνει από το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών στο διεθνή χώρο, ανταποκρινόμενη στις τρέχουσες τιμές του αργού πετρελαίου και της κηροζίνης, οι οποίες έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ τους τελευταίους μήνες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top