Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑναβιώνει η ταινία του Walt Disney “Fantasia” με τεχνολογία IMAX

Αναβιώνει η ταινία του Walt Disney “Fantasia” με τεχνολογία IMAX

Πόλοι έλξης και με τουριστική σημασία έχουν αναδειχθεί οι αίθουσες προβολής ταινιών με τεχνολογία IMAX με αποτέλεσμα το πρόγραμμά τους διαφημίζεται σε όλο τον κόσμο στοχεύοντας στην διεθνή αγορά όσων […]

Πόλοι έλξης και με τουριστική σημασία έχουν αναδειχθεί οι αίθουσες προβολής ταινιών με τεχνολογία IMAX με αποτέλεσμα<...> το πρόγραμμά τους διαφημίζεται σε όλο τον κόσμο στοχεύοντας στην διεθνή αγορά όσων ταξιδεύουν και είναι παράλληλα λάτρεις και του κινηματογράφου.
Έτσι, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του Λονδίνου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την "σύγχρονη" έκδοση της ταινίας "Fantasia", "Fantasia 2000", της πολύ γνωστής ταινίας του Walt Disney, που πρωτοπαίχθηκε το 1940.
Η "Fantasia 2000" θα παίζεται στο Pepsi London IMAX Theather από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 30η Απριλίου του 2000.
Με αυτό τον τρόπο η εταιρία Walt Disney θα γιορτάσει την νέα χιλιετηρίδα. Ο κ. Roy E. Disney, αντιπρόεδρος της Walt Disney Company, ανακοίνωσε ότι η εταιρία του είναι ιδιαίτερα περήφανη για την συνεργασία με το IMAX στην ταινία "Fantasia 2000", το οποίο θα αναδυθεί παρουσιαζόμενο στην γιγαντιαία οθόνη του IMAX. Το έργο είναι ένα μείγμα από φαντασία, κλασσική μουσική, animation και άλλα επιτεύγματα της τεχνολογίας που παρά την ηλικία του (60 χρονών) με τις μικρές διαφοροποιήσεις που παρουσιάζει από το αρχικό ταιριάζει απόλυτα και στην εποχή και στο πνεύμα του ΙΜΑΧ.
Η οθόνη του ΙΜΑΧ έχει 15 μέτρα ύψος, και εκτείνεται 20 μέτρα ξεπερνώντας την περιφερειακή όραση των θεατών, και ο ήχος έχει ένταση 15,000 watt δίνοντας την αίσθηση στους θεατές ότι βρίσκονται μέσα στο έργο.
Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 183 μόνιμες αίθουσες προβολής ταινιών IMAX σε 25 χώρες. Η εταιρία Imax Corporation ("Imax") βρίσκεται στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο και έχει γραφεία στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Ευρώπη, την Σιγκαπούρη, και την Ιαπωνία.
Οι αίθουσες προβολής IMAX έχουν πλέον αναδειχθεί σε σημαντικούς πόλους έλξης ντόπιων αλλά και τουριστών, λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας τριών διαστάσεων που χρησιμοποιείται, αλλά και της επιλογής των θεμάτων που προβάλλονται. Εκτός από κλασσικές ταινίες με πολλά ειδικά εφέ, προβάλλονται και παραγωγές ντοκιμαντέρ αλλά και προορισμοί. Ήδη εκπρόσωποι εταιρίας από τις ΗΠΑ έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γυριστεί ταινία IMAX με θέμα την Ελλάδα και τον πολιτισμό της και για τον σκοπό αυτό έχουν προσεγγίσει φορείς και εταιρίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024