Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚινδυνεύουν από μολυσματικό ιό 119 επιβάτες της Αustrian Airlines

Κινδυνεύουν από μολυσματικό ιό 119 επιβάτες της Αustrian Airlines

Οι υπεύθυνοι της αυστριακής αεροπορικής εταιρίας Αustrian Airlines ψάχνουν να βρουν τους 119 επιβάτες της πτήσης OS351 από Βιέννη για Βρυξέλλες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των βελγικών αρχών, ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό της γρίπης των πτηνών από δύο μολυσμένους αετούς, τους οποίους μετέφερε…

Οι υπεύθυνοι της αυστριακής αεροπορικής εταιρίας Αustrian Airlines ψάχνουν να βρουν τους 119 επιβάτες της πτήσης OS351 από Βιέννη<...> για Βρυξέλλες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των βελγικών αρχών, ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό της γρίπης των πτηνών από δύο μολυσμένους αετούς, τους οποίους μετέφερε σε σάκο επιβάτης της πτήσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου της αυστριακής εταιρείας “τους δύο αετούς, που είχαν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των πτηνών, προσπάθησε να περάσει λαθραία επιβάτης, ο οποίος ερχόταν από τη Μπανγκόγκ”. Έτσι, η Austrian Airlines, σύμφωνα με άρθρο της `Ναυτεμπορικής`, καλείται να δώσει το συντομότερο δυνατόν στις βελγικές αρχές την πλήρη λίστα των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης, προκειμένου να ειδοποιηθούν και να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, στη γρίπη των πτηνών οφείλεται ο θάνατος χιλιάδων κοτόπουλων κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στην Ιάβα της Ινδονησίας, όπως μετέδωσε προχτές το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Antara. Για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιζωοτίας, οι ινδονησιακές αρχές έχουν ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εμβολιασμού των πτηνών στην επαρχία Παντεγκλάνγκ του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες από το τηλεγράφημα του πρακτορείου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα ότι “ο ιός που έχει σκοτώσει εκατομμύρια κοτόπουλα στην Ινδονησία είναι εν δυνάμει μεταδόσιμος και φονικός και για τον άνθρωπο, διαψεύδοντας έτσι προηγούμενη ανακοίνωση της ινδονησιακής κυβέρνησης”.

Να σημειωθεί ότι από το Δεκέμβριο του 2003, τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη γρίπη των πτηνών στην Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024