Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

1.802 τουρίστες αποβίβασε στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Westerdam

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Οκτώβριος 2004, 00:00

Το κρουαζιερόπλοιο `Westerdam`, που ανήκει στην εταιρία Holland America Line και πλέει με σημαία Ολλανδίας, αποβίβασε<...>

προχτές στη Ρόδο 1.802 τουρίστες υψηλής εισοδηματικής στάθμης, πραγματοποιώντας το τελευταίο του ταξίδι για φέτος προς τη Ρόδο, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα.
Να σημειωθεί ότι μαζί με το κρουαζιερόπλοιο `Insignia`, που επίσης, κατέπλευσε προχτές στο λιμάνι της Ρόδου με 601 επιβάτες, συνέβαλε στο να διακινηθούν μέσω του λιμανιού 2.403 τουρίστες.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κίνηση στο θαλάσσιο τουρισμό, μέρα με τη μέρα, μειώνεται, και έτσι μειωμένη θα συνεχιστεί μέχρι και το Νοέμβριο, οπότε και τα ταξίδια θα σταματήσουν λόγω χειμώνα.

Να υπενθυμιστεί, επίσης ότι το κρουαζιερόπλοιο `Westerdam` είναι ένα εκ των οχτώ κρουαζιερόπλοιων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τη φιλοξενία αθλητών και υψηλών καλεσμένων.

Όσον αφορά στο κρουαζιερόπλοιο, αξίζει να αναφερθεί ότι το 82.000 τόνων `Westerdam` με μήκος 285 μ. και πλάτος 32 μ. είναι κατηγορίας 5 αστέρων. Ακόμα, στις 924 καμπίνες του, μπορούν να φιλοξενηθούν 1.848 επιβάτες, ενώ διαθέτει 11 καταστρώματα, 3 εστιατόρια, κινηματογράφο, internet cafe, γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ, spa, κ.ά. και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top