Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση ITF της Ρουμανίας

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Οκτώβριος 2004, 00:00

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κ.Μ, που προβλέπει ένα ολοκληρωμένο<...>

πρόγραμμα τουριστικής προβολής κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITF του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.

Μάλιστα, η πολύ καλή παρουσία της εκεί επιβεβαιώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από μέρους των διοργανωτών, σε ειδική τελετή για την ποιότητα της συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση.

Επισημαίνεται ότι η περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο, όπου πρόβαλε τους τουριστικούς πόρους των επτά νομών της και ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή τόσο των εκπροσώπων των επτά Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, όσο και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων της περιοχής.

Στη διάρκεια της έκθεσης διανεμήθηκε, επίσης, και έντυπο τουριστικό υλικό στη ρουμανική γλώσσα, με αποτέλεσμα η Περιφέρεια να αποσπάσει πολύ ευνοϊκά σχόλια όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τη διοργανώτρια εταιρία “ROM-EXPO”, ο πρόεδρος της οποίας απένειμε και την τιμητική πλακέτα.

Να σημειωθεί, κιόλας ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε και “workshop”, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες και Ρουμάνους επιχειρηματίες να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές συνεργασία τους στον τουριστικό τομέα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top