Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αναδιοργάνωση γραμμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Σύσκεψη Παυλίδη και Κεφαλογιάννη για το ακτοπλοϊκό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Οκτώβριος 2004, 00:00

Οι υπουργοί Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Α. Παυλίδης και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, πραγματοποίησαν την Τρίτη συνάντηση και συζήτησαν στο ΥΕΝ, παρουσία των Γενικών Γραμματέων του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ι. Τζώαννου και...

Οι υπουργοί Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Α. Παυλίδης και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, πραγματοποίησαν την Τρίτη συνάντηση<...>

και συζήτησαν στο ΥΕΝ, παρουσία των Γενικών Γραμματέων του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ι. Τζώαννου και κ. Δ. Κουρκουμέλη, το “ακτοπλοϊκό” όπως αυτό έχει διαμορφωθεί.

Παράλληλα, έγινε αλληλοενημέρωση επί της εξέλιξης του συστήματος, όπως αυτό θα λειτουργήσει από 1ης Νοεμβρίου δεδομένου ότι και τα δύο υπουργεία ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες των “διαγωνισμών για τις άγονες γραμμές”.

Ακόμη, έγιναν συνεννοήσεις, προκειμένου να καλυφθούν με αναδιάρθρωση γραμμών τα κενά, που παρουσιάζονται σε ορισμένες περιοχές π. χ. Κυκλάδες και Δωδεκάνησα κυρίως. Αυτό συνεπάγεται αύξηση δαπάνης για επιδοτήσεις γραμμών και για αυτό αποφασίσθηκε τα δύο υπουργεία να καλύψουν κάθε απαιτούμενη δαπάνη.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι τη προσεχή πενταετία θα εξασφαλισθούν πιστώσεις ύψους 293,5 εκατ. ευρώ (100 δισ. δρχ) για βελτίωση του συστήματος, ώστε να προσφερθούν βελτιωμένες υπηρεσίες ακτοπλοΐας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top