Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο

Υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε, την Παρασκευή, την Τρίπολη και μίλησε σε ημερίδα, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με θέμα “Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο”

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε, την Παρασκευή, την Τρίπολη και μίλησε σε ημερίδα, που διοργάνωσε η<...> Περιφέρεια Πελοποννήσου με θέμα “Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο”.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε τους στόχους του υπουργείου για τον τουρισμό επισημαίνοντας, ότι “προτεραιότητα δίνεται στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών και στην πλήρη αξιοποίηση των προοπτικών που διανοίγονται μετά την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας”.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ακόμα, ότι “στην Πελοπόννησο υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να αξιοποιηθεί ο τομέας του τουρισμού και να αναδειχθούν εναλλακτικές μορφές, όπως είναι ο αγροτουρισμός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός, ο ιαματικός και ο συνεδριακός τουρισμός”. Επίσης, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης υπογράμμισε την “ανάγκη για συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε πολύ σύντομα να επιτευχθεί η ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη και των 5 Νομών της Πελοποννήσου”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην ημερίδα συμμετείχαν οι Περιφερειάρχες της Πελοποννήσου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τουριστικών κλάδων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024