Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗλεκτρονικός διαγωνισμός της Κύπρου για τους Βρετανούς

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός της Κύπρου για τους Βρετανούς

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market που γίνεται στο Λονδίνο, 8-11 Νοεμβρίου 2004, θα διεξαχθεί ηλεκτρονικός διαγωνισμός όπου […]

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης<...> World Travel Market που γίνεται στο Λονδίνο, 8-11 Νοεμβρίου 2004, θα διεξαχθεί ηλεκτρονικός διαγωνισμός όπου θα προσφερθούν 5 πακέτα δωρεάν διακοπών στο όμορφο νησί της Κύπρου.

Τα δώρα του διαγωνισμού θα περιλαμβάνουν δυο εισιτήρια μετ` επιστροφής από το Λονδίνο στη Λάρνακα με τη Helios Airways, καθώς και 7 ημέρες διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχεία – μέλη του Συνδέσμου. Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους τυχερούς είναι το Le Meridien Limassol Spa & Resort, το 4 αστέρων Ajax Hotel και το πρώτης κατηγορίας Malama Hotel Village.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν ξεκίνησε χθες 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την 6η Δεκεμβρίου 2004. Προκειμένου να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ΣΤΕΚ και να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο: είτε για άτομα έχουν επισκεφθεί την Κύπρο, είτε για εκείνους που δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ. Οι νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 7 Δεκεμβρίου 2004.

Σκοπός του διαγωνισμού, είναι να παρακινήσει τον κόσμο, ώστε να επισκεφθεί το site του ΣΤΕΚ και έτσι να συλλέξει πληροφορίες για το προφίλ της Κύπρου ως προορισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024