Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Market

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός της Κύπρου για τους Βρετανούς

Θοδωρής Κουμέλης - 02 November 2004, 00:00

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης<...>

World Travel Market που γίνεται στο Λονδίνο, 8-11 Νοεμβρίου 2004, θα διεξαχθεί ηλεκτρονικός διαγωνισμός όπου θα προσφερθούν 5 πακέτα δωρεάν διακοπών στο όμορφο νησί της Κύπρου.

Τα δώρα του διαγωνισμού θα περιλαμβάνουν δυο εισιτήρια μετ` επιστροφής από το Λονδίνο στη Λάρνακα με τη Helios Airways, καθώς και 7 ημέρες διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχεία - μέλη του Συνδέσμου. Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους τυχερούς είναι το Le Meridien Limassol Spa & Resort, το 4 αστέρων Ajax Hotel και το πρώτης κατηγορίας Malama Hotel Village.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν ξεκίνησε χθες 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την 6η Δεκεμβρίου 2004. Προκειμένου να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ΣΤΕΚ και να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο: είτε για άτομα έχουν επισκεφθεί την Κύπρο, είτε για εκείνους που δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ. Οι νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 7 Δεκεμβρίου 2004.

Σκοπός του διαγωνισμού, είναι να παρακινήσει τον κόσμο, ώστε να επισκεφθεί το site του ΣΤΕΚ και έτσι να συλλέξει πληροφορίες για το προφίλ της Κύπρου ως προορισμός.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top