Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΠΟΣ: Συνάντηση Μάντζιου με Αβραμόπουλο και Λιάσκο

ΣΕΠΟΣ: Συνάντηση Μάντζιου με Αβραμόπουλο και Λιάσκο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ – ΗΑPCO) με στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του Συνεδριακού και Επαγγελματικού Τουρισμού, ως μιας σημαντικής συνιστώσας για την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού…

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ – ΗΑPCO) με στόχο την<...> ενίσχυση και ανάδειξη του Συνεδριακού και Επαγγελματικού Τουρισμού, ως μιας σημαντικής συνιστώσας για την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στη μετα-Ολυμπιακή εποχή, ο πρόεδρος κ. Δ. Μάντζιος πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες δυο σημαντικές συναντήσεις.

Η πρώτη έγινε με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο ο κ. Μάντζιος συζήτησε τα προβλήματα και τις επιχειρηματικές ανάγκες των μελών του ΣΕΠΟΣ, ενόψει της ψήφισης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε την απόφαση της κυβέρνησης “να υπαγάγει στις διατάξεις κινήτρων του νέου αναπτυξιακού νόμου, τα επενδυτικά και αναπτυξιακά προγράμματα των τουριστικών γραφείων, πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του ΣΕΠΟΣ”.

Η δεύτερη έγινε με τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αν. Λιάσκο, με τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΣ συζήτησε διεξοδικά τα ειδικότερα προβλήματα, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα το κλάδο όπως:

  1. Τη δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα, ως αναγκαία προϋπόθεση για την ανάδειξη της πρωτεύουσας σε ένα διεθνές κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεγάλων συνεδριακών γεγονότων.

  2. Την προβολή του Ελληνικού Συνεδριακού Τουρισμού, στο πλαίσιο της νέας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.
  3. Την προώθηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στελεχών που απασχολούνται στο τομέα του συνεδριακού επαγγελματικού τουρισμού.

  4. Την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών στον Κλάδο με την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Οργανωτών Συνεδρίων (PCO)
  5. .

Τις απόψεις και προτάσεις του ΣΕΠΟΣ για τα παραπάνω σημαντικά θέματα θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν, ο πρόεδρος κ. Μάντζιος και η διευθύντρια του Συνδέσμου κ. Λ. Μαστρονικολή, κατά τη διάρκεια της τουριστικής Έκθεσης “Philoxenia 2004” που διοργανώνεται από 4 έως 7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να συναντήσουν τους εκπροσώπους του ΣΕΠΟΣ στα περίπτερα της HATTA και της “Hellenic Sun Editions”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024