Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων

ΣΕΠΟΣ: Συνάντηση Μάντζιου με Αβραμόπουλο και Λιάσκο

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Νοέμβριος 2004, 00:00

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ - ΗΑPCO) με στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του Συνεδριακού και Επαγγελματικού Τουρισμού, ως μιας σημαντικής συνιστώσας για την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού...

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ - ΗΑPCO) με στόχο την<...>

ενίσχυση και ανάδειξη του Συνεδριακού και Επαγγελματικού Τουρισμού, ως μιας σημαντικής συνιστώσας για την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στη μετα-Ολυμπιακή εποχή, ο πρόεδρος κ. Δ. Μάντζιος πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες δυο σημαντικές συναντήσεις.

Η πρώτη έγινε με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο ο κ. Μάντζιος συζήτησε τα προβλήματα και τις επιχειρηματικές ανάγκες των μελών του ΣΕΠΟΣ, ενόψει της ψήφισης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε την απόφαση της κυβέρνησης “να υπαγάγει στις διατάξεις κινήτρων του νέου αναπτυξιακού νόμου, τα επενδυτικά και αναπτυξιακά προγράμματα των τουριστικών γραφείων, πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του ΣΕΠΟΣ”.

Η δεύτερη έγινε με τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αν. Λιάσκο, με τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΣ συζήτησε διεξοδικά τα ειδικότερα προβλήματα, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα το κλάδο όπως:

  1. Τη δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα, ως αναγκαία προϋπόθεση για την ανάδειξη της πρωτεύουσας σε ένα διεθνές κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεγάλων συνεδριακών γεγονότων.
  2. Την προβολή του Ελληνικού Συνεδριακού Τουρισμού, στο πλαίσιο της νέας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.
  3. Την προώθηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στελεχών που απασχολούνται στο τομέα του συνεδριακού επαγγελματικού τουρισμού.
  4. Την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών στον Κλάδο με την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Οργανωτών Συνεδρίων (PCO)
  5. .

 
Τις απόψεις και προτάσεις του ΣΕΠΟΣ για τα παραπάνω σημαντικά θέματα θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν, ο πρόεδρος κ. Μάντζιος και η διευθύντρια του Συνδέσμου κ. Λ. Μαστρονικολή, κατά τη διάρκεια της τουριστικής Έκθεσης “Philoxenia 2004” που διοργανώνεται από 4 έως 7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να συναντήσουν τους εκπροσώπους του ΣΕΠΟΣ στα περίπτερα της HATTA και της “Hellenic Sun Editions”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top