Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Άνοιξε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της Ευρώπης

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Ιανουάριος 2000, 00:00

Τις τελευταίες ημέρες του 1999 άνοιξε τις πύλες του στο ελληνικό κοινό το μεγαλύτερο "πάρκο ψυχαγωγίας" όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη<...>

, το Village Entertainment Park, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση Πέτρου Ράλλη και Θηβών, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, των Αθηνών.
Το Village Entertainment Park διαθέτει 20 κινηματογραφικές αίθουσες, 45 εμπορικά καταστήματα, όπως επίσης και εστιατόρια και καφέ. Εκτείνεται σε 42 στρέμματα, με 36.000 τ.μ. σε κτιριακές εγκαταστάσεις και 14.000 τ.μ. σε υπαίθριους χώρους. Έχει τη δυνατότητα να ψυχαγωγήσει 50.000 επισκέπτες ταυτόχρονα με πρόβλεψη και για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες, ενώ διαθέτει και 1.800 θέσεις για πάρκινγκ.
Είναι κτισμένο με τις αυστηρές προδιαγραφές της Village Roadshow και διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα entertainment parks του εξωτερικού. Το Village Entertainment Park είναι ένα έργο ανάπτυξης συνολικής δαπάνης 40 δισ. δραχμών και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του Έλληνες και ξένους μια μοναδική πρόταση ψυχαγωγίας.
Οι 20 κινηματογραφικές αίθουσες του Village Entertainment Park συνδυάζουν τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στους τομείς του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Είναι εφοδιασμένες με κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο (digital sound), μεγαλύτερες οθόνες (wall to wall screens), αμφιθεατρική διάταξη των καθισμάτων (stadium seating) που επιτρέπει σε όλους τους θεατές να παρακολουθούν ανεμπόδιστα την ταινία και καθίσματα που έχουν τη δυνατότητα να γίνονται ενιαία (love seats). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέσσερις αίθουσες έχουν το πιο προηγμένο ηχητικό σύστημα THX της Lucasfilms (του George Lucas σκηνοθέτη των Star Wars), μια επένδυση 650 εκατ. δρχ. που αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της Village Roadshow στην Ελλάδα.
Διευθύνων σύμβουλος της Village Roadshow στην Ελλάδα με περιοχή ευθύνης του όλα τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, είναι ο κ. Χάρης Αντωνόπουλος. Στόχος του κ. Αντωνόπουλου για την εταιρία η οποία έχει ιδρυθεί εδώ και πέντε χρόνια στην Ελλάδα, είναι η άμεση επέκταση της εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα με πολυχώρους ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, που θα έχουν ως βασικό στοιχείο τον κινηματογράφο.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top