Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συζητείται το ενδεχόμενο τουριστικής συνεργασίας Κύπρου και Ρωσίας

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Νοέμβριος 2004, 00:00

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας με τον<...>

Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων επέδειξε αντιπροσωπία από το Κρασνοτάρ της Ρωσίας, στη διάρκεια συνάντησης με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, κατά την οποία συμφωνήθηκε να προχωρήσουν σε εμβάθυνση των συζητήσεων, στα πλαίσια επιχειρηματικών συναντήσεων.

Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Σημερινής`, ήταν η αλληλοενημέρωση για τα τουριστικά πράγματα της Κύπρου και του Κρασνοντάρ, και ιδιαίτερα η βοήθεια, που ο ΠΑΣΥΞΕ και τα μέλη του, ως εκπρόσωποι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην τουριστική βιομηχανία, μπορούν να προσφέρουν στην τουριστική και ξενοδοχειακή ανάπτυξη του Κρασνοντάρ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ κ. Χάρης Λοϊζίδης, “αναμένεται να υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον από μέλη του Συνδέσμου για επενδυτικές δραστηριότητες και παροχή τεχνογνωσίας προς τους αντίστοιχους επιχειρηματίες και επενδυτές του Κρασνοντάρ στον τουριστικό τομέα, και προς τούτο θα υποβοηθούσε η διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στο σύντομο μέλλον”, πράγμα το οποίο ανέλαβε να προωθήσει η αντιπροσωπία του Κρασνοντάρ.

Η συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία της αντιπροσωπίας του Κρασνοντάρ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ, στην παρουσία του πρέσβη της Ρωσίας κ. Ν. Nesterenko. Την επίσημη αντιπροσωπία από το Κρασνοντάρ αποτελούσαν ο αντικυβερνήτης της χώρας κ. Al. Gavrilov, ο βουλευτής της Ρωσικής Δούμας κ. Akh. Bilalov, ο αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης της Ρωσικής Δούμας κ. Konovalenko, συνοδευόμενοι και από τον σύμβουλο της πρεσβείας της Ρωσίας κ. Vl. Maystrenko. Εκ μέρους του ΠΑΣΥΞΕ ήταν ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου, κ. Χ. Λοϊζίδης και ο κ. Ζ. Ιωαννίδης αντίστοιχα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top