Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΓια το 2000 προτείνεται ο συνδυασμός κρουαζιέρας και γκολφ

Για το 2000 προτείνεται ο συνδυασμός κρουαζιέρας και γκολφ

Δημιουργικό φαίνεται να είναι το 2000 για τον κλάδο της κρουαζιέρας αφού όχι μόνο νέα κρουαζιερόπλοια κάνουν την εμφάνιση τους ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αριθμό των κουκετών, αλλά και νέοι προορισμοί […]

Δημιουργικό φαίνεται να είναι το 2000 για τον κλάδο της κρουαζιέρας αφού όχι μόνο<...> νέα κρουαζιερόπλοια κάνουν την εμφάνιση τους ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αριθμό των κουκετών, αλλά και νέοι προορισμοί σε συνδυασμό με νέα προγράμματα εμφανίζονται.
Ανάμεσα στα νέα προγράμματα ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα "Seabourn Golf Club" της εταιρίας Seabourn Cruise Line, που συνδυάζει την κρουαζιέρα με το γκολφ<.>, προσφέροντας τη δυνατότητα προκαθορισμένων επισκέψεων σε παραλιακά, ή κοντά σε παραλιακή περιοχή, γήπεδα γκολφ. Και για τους επιβάτες που δεν ξέρουν γκολφ, δίνονται μαθήματα από έμπειρους δασκάλους.
Η American Hawaii Cruises εξαπλώνει και εμπλουτίζει το παιδικό της πρόγραμμα με εκδρομές σε παραλιακά μέρη.
Η Crystal Cruises προσφέρει κρουαζιέρα διάρκειας 104 ημερών από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο με επίσκεψη στο Σίδνεϊ και πριν και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000. Όμως και η Radisson Seven Seas θα πλέει τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων στην τριγύρω περιοχή.
Τέλος, το Norwegian Coastal Voyage πρόσθεσε στα προγράμματα του το Geirangerfjord, ένα από τα ωραιότερα fjord της Νορβηγίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024