Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υψηλός προϋπολογισμός για την Πιερία

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιανουάριος 2000, 00:00

Ο προϋπολογισμός για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού Πιερία<.>ς ανέρχεται σε<...>

153 εκατ. δρχ., χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την συμμετοχή του νομού σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της επόμενης χρονιάς. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της Πιερίας αποφάσισε να συμμετέχει στις εκθέσεις της Ουτρέχτης και του Παρισιού ενώ θα συνεχίσει την παρουσία της και στις υπόλοιπες τουριστικές εκθέσεις των ευρωπαϊκών πόλεων.
Σε 12 από αυτές τις εκθέσεις η ΝΕΤΠ θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αυτόνομη παρουσία θα έχει την επόμενη χρονιά στο Λονδίνο και στο Βουκουρέστι, και φυσικά στην "Philoxenia" και το "Τουριστικό Πανόραμα".
Από τα 153 εκατ. δρχ. που είναι ο προϋπολογισμός της, θα διεκδικήσει από τον ΕΟΤ τα 70 εκατ. δρχ., από την τοπική αυτοδιοίκηση 40 εκατ. δρχ. και τα υπόλοιπα θα τα καταβάλουν οι δήμοι, που συμμετέχουν στην ΝΕΤΠ, το επιμελητήριο, και οι τουριστικοί επαγγελματικοί φορείς.
Σημαντική θέση στο πρόγραμμα της ΝΕΤΠ για το 2000 έχει και ο εσωτερικός τουρισμός, για τον οποίο η επιτροπή επεξεργάζεται μελέτη ολοκληρωμένου προγράμματος προώθησης και προβολής του, που θα συγχρηματοδοτηθεί από τον ΕΟΤ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top