Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΝέο βιβλίο για το Μπαρ και την Οινολογία από τις εκδόσεις Προπομπός

Νέο βιβλίο για το Μπαρ και την Οινολογία από τις εκδόσεις Προπομπός

Πρόσφατα οι εκδόσεις Προπομπός κυκλοφόρησαν το βιβλίο με τίτλο “Μπαρ Οινολογία” του Κώστα Αρβανίτη. Το βιβλίο στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζει λεπτομερώς το μπαρ με τον εξοπλισμό του, το προσωπικό, και […]

Πρόσφατα οι εκδόσεις Προπομπός<.> κυκλοφόρησαν το βιβλίο με τίτλο "Μπαρ Οινολογία" του<...> Κώστα Αρβανίτη.
Το βιβλίο στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζει λεπτομερώς το μπαρ με τον εξοπλισμό του, το προσωπικό, και επίσης δίνει στοιχεία από την ελληνική νομοθεσία.
Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύονται οι αρχές διοίκησης και η αύξηση των πωλήσεων, η λειτουργία και η οργάνωση του μπαρ, και η σωστή παρουσίαση του τιμοκαταλόγου.
Στο τρίτο κεφάλαιο αναλύεται το κύριο προϊόν του μπαρ, όπως τα αλκοολούχα και μη ποτά, τα αποστάγματα κρασιού, τα κοκτέιλ, τα αφεψήματα και άλλα.
Το κρασί παρουσιάζεται στο τέταρτο κεφάλαιο με πολύ μεγάλη ανάλυση. Στο πέμπτο και έκτο κεφάλαιο ο συγγραφέας παραθέτει τα βασικά στοιχεία καλής εξυπηρέτησης πελατών όπως και γενικές αρχές ελέγχου και τιμολόγησης των ποτών στο μπαρ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024