Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαρούσα για πρώτη φορά η Qatar Airways στη World Travel Market

Παρούσα για πρώτη φορά η Qatar Airways στη World Travel Market

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ: Η αεροπορική εταιρία Qatar Airways συμμετείχε στην έκθεση `World Travel Market` στο Λονδίνο, η οποία ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Qatar Airways […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ: Η αεροπορική εταιρία Qatar Airways συμμετείχε στην έκθεση `World Travel Market` στο Λονδίνο, η οποία ολοκληρώθηκε<...> στις 11 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Qatar Airways ενημέρωσε το κοινό για τα νέα χειμερινά της δρομολόγια από την πρωτεύουσα Ντόχα προς έξι νέες πόλεις: Πεκίνο, Σεϋχέλλες, Λονδίνο – Gatwick, Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν και Yangon.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker είπε σχετικά ότι “η World Travel Market ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιάσουμε την εταιρία μας στο παγκόσμιο κοινό. Η ανάπτυξη της εταιρίας είναι ραγδαία, πράγμα που κατέστησε την συμμετοχή μας στην έκθεση επιβεβλημένη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε τους νέους προορισμούς και τα σύγχρονα αεροσκάφη που διαθέτουμε ανταποκρινόμενοι πάντα στην αυξημένη ζήτηση των πελατών μας”.

Η εταιρία λειτουργεί με προγραμματισμένες πτήσεις σε 53 προορισμούς ανά την Ευρώπη, Μέση και Aπω Ανατολή, Ινδία και Αφρική. Μέχρι το τέλος του 2005 η Qatar Airways θα εξυπηρετεί τουλάχιστον 70 προορισμούς ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η Βόρεια Αμερική και η Αυστραλία. Η εταιρία διαθέτει 36 αεροσκάφη τύπου Airbus με μέσο όρο ηλικίας μικρότερο των 3 ετών. Ο στόλος θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα έτη, έπειτα από την παραγγελία 5.1 δισ. δολαρίων που έγινε στην εταιρία Airbus για 34 νέα αεροσκάφη.

Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2003 – 2004 η εταιρία μετέφερε 3,3 εκατ. επιβάτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 35% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ενώ, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης το τρέχον έτος σε 4,5 εκατ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024