Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες ηλεκτρονικές κρατήσεις από την Star Alliance

Νέες ηλεκτρονικές κρατήσεις από την Star Alliance

Νέες και πολύ εύκολες στη χρήση ηλεκτρονικές κρατήσεις άρχισε πρόσφατα να προσφέρει η συμμαχία των αεροπορικών εταιριών Star Alliance για τους επιβάτες της που θέλουν να απολαμβάνουν την ευκολία να […]

Νέες και πολύ εύκολες στη χρήση ηλεκτρονικές κρατήσεις άρχισε πρόσφατα να προσφέρει η συμμαχία των αεροπορικών εταιριών Star Alliance<.> για<...> τους επιβάτες της που θέλουν να απολαμβάνουν την ευκολία να κάνουν κρατήσεις από το σπίτι ή το γραφείο τους.
Το νέο on-line σύστημα κρατήσεων συνδέεται με ένα CRS<.>, λειτουργεί όλο το 24ώρο, και έχει τη δυνατότητα να δώσει στον πελάτη διαθεσιμότητα και τιμές σε τοπικό νόμισμα για όλες τις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών – μελών της Star Alliance. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να πιστωθεί ο λογαριασμός του σε οποιοδήποτε πρόγραμμα frequent flyer είναι γραμμένος.
Οι δυνατότητες διαφέρουν ελαφρώς από χώρα σε χώρα, αλλά πάντως οι επιβάτες μπορούν να λαμβάνουν τα εισιτήρια τους, με ηλεκτρονική μορφή, με το ταχυδρομείο στο σπίτι ή στο γραφείο, ή να τα παραλάβουν στο αεροδρόμιο.
Φυσικά γίνονται και κρατήσεις για ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ο πελάτης. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις θέσεων και σε τοπικές αεροπορικές εταιρίες που συνεργάζονται με τις εταιρίες της συμμαχίας (code-share).
Το σύστημα κρατήσεων μέσω Internet το οποίο αποτέλεσε τον Ιούλιο του 1999 πρωτοπορία της Star Alliance, επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ελέγχουν την διαθεσιμότητα των θέσεων για όλους τους προορισμούς και δρομολόγια των εταιριών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024