Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες ηλεκτρονικές κρατήσεις από την Star Alliance

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Ιανουάριος 2000, 00:00

Νέες και πολύ εύκολες στη χρήση ηλεκτρονικές κρατήσεις άρχισε πρόσφατα να προσφέρει η συμμαχία των αεροπορικών εταιριών Star Alliance<.> για<...>

τους επιβάτες της που θέλουν να απολαμβάνουν την ευκολία να κάνουν κρατήσεις από το σπίτι ή το γραφείο τους.
Το νέο on-line σύστημα κρατήσεων συνδέεται με ένα

CRS<.>

, λειτουργεί όλο το 24ώρο, και έχει τη δυνατότητα να δώσει στον πελάτη διαθεσιμότητα και τιμές σε τοπικό νόμισμα για όλες τις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών - μελών της Star Alliance. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να πιστωθεί ο λογαριασμός του σε οποιοδήποτε πρόγραμμα frequent flyer είναι γραμμένος.
Οι δυνατότητες διαφέρουν ελαφρώς από χώρα σε χώρα, αλλά πάντως οι επιβάτες μπορούν να λαμβάνουν τα εισιτήρια τους, με ηλεκτρονική μορφή, με το ταχυδρομείο στο σπίτι ή στο γραφείο, ή να τα παραλάβουν στο αεροδρόμιο.
Φυσικά γίνονται και κρατήσεις για ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ο πελάτης. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις θέσεων και σε τοπικές αεροπορικές εταιρίες που συνεργάζονται με τις εταιρίες της συμμαχίας (code-share).
Το σύστημα κρατήσεων μέσω Internet το οποίο αποτέλεσε τον Ιούλιο του 1999 πρωτοπορία της Star Alliance, επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ελέγχουν την διαθεσιμότητα των θέσεων για όλους τους προορισμούς και δρομολόγια των εταιριών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top