Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΡεπορτάζ με θέμα τον ελληνικό τουρισμό σε εφημερίδα του Βελιγραδίου

Ρεπορτάζ με θέμα τον ελληνικό τουρισμό σε εφημερίδα του Βελιγραδίου

Έχοντας ως τίτλο `Βαλκάνια – τζόκερ για τουρίστες` η εφημερίδα του Βελιγραδίου `Πολίτικα` δημοσιεύει ρεπορτάζ της κ. Τάνια Βούιτς, στο οποίο η δημοσιογράφος καταγράφει τις εντυπώσεις της από την επίσκεψή […]

Έχοντας ως τίτλο `Βαλκάνια – τζόκερ για τουρίστες` η εφημερίδα του Βελιγραδίου `Πολίτικα` δημοσιεύει ρεπορτάζ<...> της κ. Τάνια Βούιτς, στο οποίο η δημοσιογράφος καταγράφει τις εντυπώσεις της από την επίσκεψή της στην έκθεση `Philoxenia` που πραγματοποιήθηκε αρχές Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ παρατίθενται και δηλώσεις του κ. Γιάννη Ευαγγέλου, του προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην τουριστική αγορά των Βαλκανίων, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο περιφερειακός τουρισμός αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να παρουσιάσουμε στον κόσμο τα Βαλκάνια ως ζώνη ειρήνης και συνεργασίας”.

Ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι “η Βαλκανική Ένωση Τουριστικής Οικονομίας θα έχει στις 17 Δεκεμβρίου συνάντηση στο Βελιγράδι για να εξετάσει το θέμα της από κοινού παροχής ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων, έτσι ώστε οι τουρίστες που ταξιδεύουν ανά τα Βαλκάνια να μην υπόκεινται σε περιορισμούς βίζας και σημείωσε ότι “η Ελλάδα και η Σερβία μόλις υπέγραψαν στη Θεσσαλονίκη Μνημόνιο για την ενίσχυση της διακρατικής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού”.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι “η Ένωση Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων θα προσπαθήσει να επιτύχει την κατάργηση της βίζας `Σένγκεν` για όσους πολίτες της Σερβίας – Μαυροβουνίου ταξιδεύουν στην περιοχή”, ενώ ανέφερε κιόλας ότι “ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου του `Aξονα 10` αναμένουμε ότι θα ενισχύσει τις τουριστικές ανταλλαγές”.

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει με δηλώσεις της κ. Βέσνα Νατζ, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του `Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024