Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος Διευθυντής στην Austrian Airlines

Νέος Διευθυντής στην Austrian Airlines

Μετά από 10 χρόνια στο τιμόνι της Austrian Airlines Ελλάδας και 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας του στην εταιρία ο κ. Viktor Ziegler αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης στο τέλος του έτους και […]

Μετά από 10 χρόνια στο τιμόνι της Austrian Airlines Ελλάδας και 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας του στην εταιρία ο<...> κ. Viktor Ziegler αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης στο τέλος του έτους και τη θέση του Διευθυντή Ελλάδος αναλαμβάνει επίσημα από 1η Ιανουαρίου 2005 ο 42χρονος κ. Volker Muhle.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Volker Muhle, γερμανικής καταγωγής, κατείχε τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές αρχικά στον τομέα των Πολιτικών Επιστημών και αργότερα των Τουριστικών.

Όσον αφορά στον κ. Viktor Ziegler, αξίζει να τονιστεί ότι τέλεσε τα καθήκοντά του με ιδιαίτερη επιτυχία αναδεικνύοντας την Austrian Airlines Ελλάδος σαν ένα από τα πιο δυναμικά γραφεία της εταιρίας διεθνώς, ενώ η συμβολή του στην αναδιοργάνωσή της υπήρξε σημαντική. Επίσης, σαν συγγραφέας του best seller “Η χαρά να πετάς – Νικώντας τον φόβο της πτήσης” που αποτελεί τον κορμό των πετοφοβικών σεμιναρίων, που διοργανώνει η Austrian Airlines τα τελευταία 20 χρόνια, συνετέλεσε στην περαιτέρω προώθηση της εταιρίας. Ο κ. Volker Muhle εντάχθηκε στο δυναμικό της Austrian Airlines το 1995 και από τότε έχει διατελέσει Στέλεχος Πωλήσεων και Διευθυντής Πωλήσεων Business Travel στη Γερμανία, Γενικός Διευθυντής Γαλλίας και Περιφερειακός Διευθυντής Αυστρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024