Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες χώρες συμμετέχουν στην ΜΙΤΤ 2000

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιανουάριος 2000, 00:00

Τρεις νέες χώρες θα λάβουν μέρος στη φετινή τουριστική έκθεση της Ρωσίας, την MITT<.> 2000, Moscow International Travel & Tourism Exhibition, που θα πραγματοποιηθεί<...>

από τις 22-25 Μαρτίου του 2000.
Για πρώτη φορά το Abu Dhabi και ο Λίβανος θα έχουν εθνικά περίπτερα με συνεκθέτες τουριστικές επιχειρήσεις από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Η παρουσία τους ενδυναμώνει την παρουσία της Μέσης Ανατολής και την Βόρειας Αφρικής που ήδη περιλαμβάνει την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, την Τυνησία, και την Συρία. Ακόμα, μέρος θα λάβει και η Κορέα, ολοκληρώνοντας την παρουσία της Νοτιοανατολικής Ασίας που περιλαμβάνει το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊλάνδη, την Σιγκαπούρη, την Μαλαισία, και η Ινδονησία.
«Με ευχαρίστηση καλωσορίζουμε τις νέες χώρες στην ΜΙΤΤ. Η παρουσία τους μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι παρά τις αναταραχές που υπήρχαν το 1998 και το 1999, η Ρωσία και οι χώρες της Κοινοπολιτείας ακόμα αναγνωρίζονται σαν αγορές με μεγάλη δυναμική στον κλάδο του τουρισμού, και η ΜΙΤΤ θεωρείται το "κλειδί" για την αξιοποίηση του», ανέφερε ο κ. David Hammond, γενικός διευθυντής της ITE Travel Exhibitions που οργανώνει την έκθεση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top