Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠιθανό το ενδεχόμενο αποκλεισμού των αεροδρομίων και των λιμανιών της Ουκρανίας

Πιθανό το ενδεχόμενο αποκλεισμού των αεροδρομίων και των λιμανιών της Ουκρανίας

Αποτέλεσμα της ασταθούς πολιτικής κατάστασης, που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Ουκρανία δεν αποκλείεται να είναι και ο αποκλεισμός των αεροδρομίων, των λιμανιών ακόμη και των κεντρικών οδικών αρτηριών, καθώς […]

Αποτέλεσμα της ασταθούς πολιτικής κατάστασης, που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Ουκρανία δεν αποκλείεται να είναι<...> και ο αποκλεισμός των αεροδρομίων, των λιμανιών ακόμη και των κεντρικών οδικών αρτηριών, καθώς η ουκρανική αντιπολίτευση έχει καλέσει τον λαό της χώρας σε γενική απεργία, ώστε να πιέσει για την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος, που ανέδειξε νικητή των προεδρικών εκλογών τον φιλορώσο πρωθυπουργό κ. Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Συγκεκριμένα, η κ. Ιουλία Τιμοσένκο, μιλώντας σε περίπου 100.000 υποστηρικτές της αντιπολίτευσης που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Κιέβου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “προγραμματίζουμε τις λεπτομέρειες για όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκλείσουμε τα λιμάνια, τους δρόμους και τα αεροδρόμια”. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε πότε θα αρχίσουν αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις.

Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί ότι και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Βίκτορ Γιούσενκο ζήτησε από την πλευρά του την κήρυξη γενικής απεργίας στη χώρα, για να ασκηθούν πιέσεις στις αρχές, ώστε να αναθεωρήσουν την απόφαση για την ανακήρυξη του φιλορώσου πρωθυπουργού ως νικητή των προεδρικών εκλογών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024