Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ HAPCO συμμετέχει στην EIBTM της Βαρκελώνης

Ο HAPCO συμμετέχει στην EIBTM της Βαρκελώνης

Ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) θα λάβει μέρος στην έκθεση EIBTM της Βαρκελώνης, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στο χώρο του τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη […]

Ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) θα λάβει μέρος στην έκθεση EIBTM της Βαρκελώνης, μια<...> από τις κορυφαίες εκθέσεις στο χώρο του τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Fira της Βαρκελώνης στο διάστημα 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2004.

Ο HAPCO έχει αναδειχτεί σε έναν από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του τουρισμού και έχει αναγνωριστεί ως επίσημος συνομιλητής της πολιτείας σε θέματα που αφορούν στο συνεδριακό τουρισμό – έναν σημαντικό άξονα για τη συνολική ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στη χώρα μας.

Στο δυναμικό του εντάσσονται μέλη που διακρίνονται για τη δυναμική παρουσία τους στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και περιλαμβάνουν διοργανωτές συνεδρίων, συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία διερμηνέων, οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν εύρος υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διοργάνωση και υποστήριξη συνεδρίων.

Ο HAPCO, ο οποίος φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά αυτοτελώς στην EIBTM θα φιλοξενεί στο περίπτερο του ως συνεκθέτες αρκετά από τα μέλη του, όπως: Afea Travel Consultants – Congress – Event Management, Amphitrion Congress Organizing Bureau,C&C International,J. Grapsas, KM Travel & Tourism, La Greca, Rodos Tours, Triena Tours, Zita Congress, Athen Hilton Hotel, Kipriotis Hotels, Maris Hotels, Park Hotel Athens, Plaza Resort Hotel, Rodos Palace.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024