Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τα 'κόκκινα πλοία' στη Βαλτική

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιανουάριος 2000, 00:00

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των Επιχειρήσεων Αττικής Α.Ε. η Superfast<.> Ferries θα δρομολογήσει εντός του<...>

2001 τέσσερα νέα υπερσύγχρονα και ταχύτατα πλοία Superfast, τα Superfast VII, VIII, IX,X, στη Βαλτική θάλασσα.
Από τον Ιανουάριο και σταδιακά μέχρι το Σεπτέμβριο του 2001, θα δρομολογηθούν τέσσερα νέα Superfast μεταξύ Γερμανίας και Φινλανδίας και μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας προσφέροντας αναχωρήσεις την ίδια ώρα κάθε μέρα, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
Τα Superfast VII, VIII, IX και X που ναυπηγούνται στα ναυπηγεία Howaldtdswerke Deutsche Werft A.G. του Κιέλου Γερμανίας, θα έχουν μήκος 204 μέτρα, πλάτος 25 μέτρα, θα διαθέτουν 10 καταστρώματα και θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν 604 επιβάτες σε 172 καμπίνες, 125 μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα και 110 επιβατηγά αυτοκίνητα. Τα νέα πλοία θα διαθέτουν πολυτελή εστιατόρια, τρία μπαρ, σάουνα, jacuzzi, αίθουσες συνεδριάσεων, χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, καζίνο, αίθουσα χορού με ζωντανή μουσική, ντίσκο, καταστήματα και άλλα.
Με μέγιστη ταχύτητα 29,2 κόμβων και ενισχυμένα για πάγους με κατηγορία Ice Class 1A Super, θα συνδέουν τη Βόρειο Γερμανία με την ευρύτερη περιοχή της Στοκχόλμης, και της Σουηδίας σε 17 ώρες και τη Βόρεια Γερμανία με την ευρύτερη περιοχή του Ελσίνκι, της Φινλανδίας σε 21 ώρες.
Μετά την επιτυχημένη παρουσία των πλοίων της Superfast Ferries στην γραμμή Ελλάδας-Ιταλίας, ο όμιλος επεκτείνεται σε νέες διεθνείς γραμμές της Βορείου Ευρώπης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top