Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δωδεκάνησα - Κυκλάδες

Αεροπορική σύνδεση της Δωδεκανήσου με τις Κυκλάδες ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 November 2004, 00:00

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με έγγραφο του προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα να μην μειωθούν οι πτήσεις των αεροπλάνων στην Περιφέρεια, αλλά και να υπάρξει επιπλέον δρομολόγιο...

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με έγγραφο του προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε<...>

την προηγούμενη εβδομάδα να μην μειωθούν οι πτήσεις των αεροπλάνων στην Περιφέρεια, αλλά και να υπάρξει επιπλέον δρομολόγιο Αθήνα - Σύρος - Νάξος - Σαντορίνη - Αθήνα ή Αθήνα - Σύρος - Νάξος - Σαντορίνη - Ρόδος - Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει σύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με αυτό της Ρόδου.

Σχετικά με το θέμα των κινητοποιήσεων των κατοίκων του Αιγαίου, τόνισε ότι ”η κυβέρνηση επιζητά δραστήριους και κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες, επιζητά και θέλει την κοινωνική συμμαχία, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση που επιδίωκε μια απονευρωμένη κοινωνία”. Ακόμα συμπλήρωσε ότι ”η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα και αγωνίζεται καθημερινά να το λύσει, αν και είναι ένα πρόβλημα που κληρονόμησε και οφείλεται στην ανερμάτιστη και πρόχειρη πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ”.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι ”η Κυβέρνηση επιζητά τη συνεργασία με όλους τους φορείς, γι` αυτό και πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συσκέψεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Νομάρχες, ΤΕΔΚ και φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα”.

Τέλος, ανέφερε ότι η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες βελτιώνεται συνεχώς με την δρομολόγηση νέων πλοίων, που καλύπτουν καθημερινά τον `κορμό` των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top