Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές Οδηγίες`Επικίνδυνος τόπος` η Ελλάδα για τους Αυστραλούς

`Επικίνδυνος τόπος` η Ελλάδα για τους Αυστραλούς

Ως `επικίνδυνο τόπο` εξακολουθεί να χαρακτηρίζει την Ελλάδα το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας, το οποίο, μάλιστα, πρόσφατα εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία, συνιστώντας στους Αυστραλούς να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Ελλάδα, […]

Ως `επικίνδυνο τόπο` εξακολουθεί να χαρακτηρίζει την Ελλάδα το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας, το οποίο<...>, μάλιστα, πρόσφατα εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία, συνιστώντας στους Αυστραλούς να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Ελλάδα, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα ή ακόμα να θέσουν σε κίνδυνο και τη ζωή τους.

Ειδικότερα, το Αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών υπενθυμίζει στους Αυστραλούς πολίτες τις βομβιστικές επιθέσεις αναρχικών σε κρατικούς και μη στόχους, καθώς και τη βομβιστική επίθεση, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2004 εναντίον αστυνομικού οχήματος. Παράλληλα, πληροφορεί τους Αυστραλούς ταξιδιώτες, ότι οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα είναι πολύ τακτικές και συχνά εξελίσσονται σε βίαια επεισόδια.

Η ταξιδιωτική οδηγία επανέρχεται στις γελοιότητες του παρελθόντος, περί σεξουαλικών επιθέσεων σε Αυστραλούς πολίτες, κυρίως στα ελληνικά νησιά, στην ύπαρξη πορτοφολάδων και τσαντάκηδων σε περιοχές που δρουν στις δημόσιες συγκοινωνίες και τουριστικούς χώρους. Συμβουλεύει, επίσης τους ταξιδιώτες, να μην φέρουν πάνω τους μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και άλλα είδη αξίας, να ασφαλίζουν τα είδη αξίας και να αποφεύγουν τις επιδείξεις. Η οδηγία προειδοποιεί τους Αυστραλούς επισκέπτες και για την `ανεπάρκεια` των κρατικών συγκοινωνιών της Ελλάδος και την ασφάλειά τους, παραπέμποντας τους επισκέπτες σε θανατηφόρα ατυχήματα του παρελθόντος.

Τέλος, προειδοποιεί τους Ελληνοαυστραλούς, για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα και τους συμβουλεύει να ζητούν πληροφορίες από ελληνικές πρεσβείες ή προξενεία στους τόπους μόνιμης διαμονής τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024