Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαραδίδεται σε δύο μήνες το έργο επέκτασης του αεροδρομίου `Νίκος Καζαντζάκης`

Παραδίδεται σε δύο μήνες το έργο επέκτασης του αεροδρομίου `Νίκος Καζαντζάκης`

Από το ερχόμενο καλοκαίρι το αεροδρόμιο Ηρακλείου `Νίκος Καζαντζάκης` θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, προσφέροντας συνεπώς και καλύτερη εξυπηρέτηση στους επιβάτες του, καθώς σε δύο μήνες […]

Από το ερχόμενο καλοκαίρι το αεροδρόμιο Ηρακλείου `Νίκος Καζαντζάκης` θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη<...> καλύτερες υπηρεσίες, προσφέροντας συνεπώς και καλύτερη εξυπηρέτηση στους επιβάτες του, καθώς σε δύο μήνες εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί το νέο τμήμα της επέκτασης του αερολιμένα, στο οποίο στεγάζεται η καινούργια αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού.

Έτσι, σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, το νέο κτίριο του αεροδρομίου θα έχει 3 επίπεδα, ενώ η αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού θα καλύπτει έκταση 4.700 τ.μ.. Ακόμα, θα έχει 2 μεταφορικές ταινίες για τις αποσκευές και 15 καινούργια κάουντερ για το τσεκάρισμα των εισιτηρίων και των αποσκευών. Έτσι, μαζί μ` αυτό, το αεροδρόμιο θα έχει συνολικά 39 κάουντερ.

Όπως λέει ο αερολιμενάρχης κ. Δημήτρης Κακλαμάνης “με την καινούργια αυτή αίθουσα θα `ανασάνει` το αεροδρόμιο και τα λειτουργικά του προβλήματα θα περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό”.

Μάλιστα, εκτός από την καινούργια αίθουσα αναχωρήσεων, που βρίσκεται στο ισόγειο, στο υπόγειο διαμορφώνεται ο χώρος για τον 100% έλεγχο των αποσκευών με ειδικά μηχανήματα, ενώ στον 1ο όροφο θα στεγαστούν τα γραφεία της πολιτικής αεροπορίας των εταιριών.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο ότι με τη νέα αυτή επέκταση οι στεγασμένοι χώροι του αεροδρομίου καλύπτουν έκταση περίπου 35.000 τ.μ..

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το επόμενο έργο που έχει προγραμματιστεί και σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης είναι η κατασκευή σύγχρονου πύργου ελέγχου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024