Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣημαντικές τουριστικές επενδύσεις αναμένονται στην Τουρκία

Σημαντικές τουριστικές επενδύσεις αναμένονται στην Τουρκία

Μετά την απόφαση για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πραγματοποίηση επενδύσεων με σκοπό την ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής και την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού. […]

Μετά την απόφαση για την ένταξη της Τουρκία<.>ς στην Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργούνται οι προϋποθέσεις<...> για πραγματοποίηση επενδύσεων με σκοπό την ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής και την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.
Η τουρκική εφημερίδα "Χουρριέτ", σε δημοσίευμά της με τον τίτλο "Έρχονται Γίγαντες" αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πέντε από τις μεγαλύτερες τουριστικές εταιρείες του κόσμου αποφάσισαν να επενδύσουν στην Τουρκία, ενώ παράλληλα οι κρατήσεις από την Ευρώπη έχουν φθάσει σε αριθμό ρεκόρ.
Η εφημερίδα αναφέρει ως παραδείγματα την ιταλική Flat που πρότεινε στην ταξιδιωτική εταιρεία Oger Tur να ανοίξουν από κοινού ξενοδοχεία στην Τουρκία, την ισπανική εταιρεία Sol Melia που αναζητά κατάλληλες τοποθεσίες για κατασκευή ξενοδοχείων, την ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriot η οποία αναζητά Τούρκο εταίρο, και την γαλλική Accor που στοχεύει στην ενοικίαση ξενοδοχείων στην Κωνσταντινούπολη, την Αττάλεια και τη Σμύρνη. Ακόμα και η γερμανική εταιρεία Tui, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επενδύσεις στη νότια περιοχή της Τουρκίας.
Σε άλλο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Χουσεγίν Μπαράνερ, ότι "ο φετινός στόχος στον τουρισμό είναι 10 δισ. δολάρια".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024