Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜετοχές Ινδικής αεροπορικής εταιρίας αγοράζει ο Richard Branson

Μετοχές Ινδικής αεροπορικής εταιρίας αγοράζει ο Richard Branson

Η Κυβέρνηση της Ινδίας αποφάσισε να εγκρίνει τελικά επενδύσεις στη χώρα από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο κ. Richard Branson, ο οποίος κατέχει μία από τις μεγαλύτερες βρετανικές αεροπορικές εταιρίες, την `Virgin […]

Η Κυβέρνηση της Ινδίας αποφάσισε να εγκρίνει τελικά επενδύσεις στη χώρα από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο κ. Richard Branson, ο οποίος<...> κατέχει μία από τις μεγαλύτερες βρετανικές αεροπορικές εταιρίες, την `Virgin Atlantic Airways`, αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτή η επένδυση θα θεωρηθεί ως προσωπική.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Αεροπορίας επεσήμανε ότι “οι ξένες αεροπορικές εταιρίες δεν επιτρέπεται να επενδύσουν σε Ινδικές αεροπορικές εταιρίες, αλλά ξένοι επενδυτές και οικονομικά ινστιτούτα μπορούν να αγοράσουν μετοχές Ινδικών αεροπορικών εταιριών, ακόμη και περισσότερες του 49%.

Ο κ. Ajay Prasad του υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας, δήλωσε σχετικά ότι “εάν ένα άτομο διαθέτει πολλές επιχειρήσεις, στις οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνεται και κάποια αεροπορική εταιρία, και επιθυμεί να επενδύσει σε κάποια Ινδική αεροπορική εταιρία, δεν πρέπει μία τέτοιου είδους επένδυση να ληφθεί ως επένδυση αεροπορικής εταιρίας. Ενώ πρόσθεσε επίσης ότι “κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά και με την ανάλογη προσοχή.

Μάλιστα, ο κ. Branson δήλωσε ότι επιθυμεί να αγοράσει από το 25% ως το 49% των μετοχών κάποιας Ινδικής αεροπορικής εταιρίας και ότι πραγματοποιεί συζητήσεις με δύο αεροπορικές εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024