Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μετοχές Ινδικής αεροπορικής εταιρίας αγοράζει ο Richard Branson

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Η Κυβέρνηση της Ινδίας αποφάσισε να εγκρίνει τελικά επενδύσεις στη χώρα από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο κ. Richard Branson, ο οποίος<...>

κατέχει μία από τις μεγαλύτερες βρετανικές αεροπορικές εταιρίες, την `Virgin Atlantic Airways`, αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτή η επένδυση θα θεωρηθεί ως προσωπική.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Αεροπορίας επεσήμανε ότι “οι ξένες αεροπορικές εταιρίες δεν επιτρέπεται να επενδύσουν σε Ινδικές αεροπορικές εταιρίες, αλλά ξένοι επενδυτές και οικονομικά ινστιτούτα μπορούν να αγοράσουν μετοχές Ινδικών αεροπορικών εταιριών, ακόμη και περισσότερες του 49%.

Ο κ. Ajay Prasad του υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας, δήλωσε σχετικά ότι “εάν ένα άτομο διαθέτει πολλές επιχειρήσεις, στις οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνεται και κάποια αεροπορική εταιρία, και επιθυμεί να επενδύσει σε κάποια Ινδική αεροπορική εταιρία, δεν πρέπει μία τέτοιου είδους επένδυση να ληφθεί ως επένδυση αεροπορικής εταιρίας. Ενώ πρόσθεσε επίσης ότι “κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά και με την ανάλογη προσοχή.

Μάλιστα, ο κ. Branson δήλωσε ότι επιθυμεί να αγοράσει από το 25% ως το 49% των μετοχών κάποιας Ινδικής αεροπορικής εταιρίας και ότι πραγματοποιεί συζητήσεις με δύο αεροπορικές εταιρίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top