Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση με την Ένωση Τουρκικών Τουριστικών Πρακτορείων πραγματοποίησε ο Αβραμόπουλος

Συνάντηση με την Ένωση Τουρκικών Τουριστικών Πρακτορείων πραγματοποίησε ο Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Τουρκία, μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Ένωσης Τουρκικών Τουριστικών Πρακτορείων (TURSAB), στην Κωνσταντινούπολη…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Τουρκία<...>, μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Ένωσης Τουρκικών Τουριστικών Πρακτορείων (TURSAB), στην Κωνσταντινούπολη, σε μια προσπάθεια να μεταδώσει το μήνυμα της “ανάγκης για θετική χρήση του τουρισμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε στις δηλώσεις του ότι κανείς δεν θα πρέπει να επηρεάζεται αρνητικά από προκαταλήψεις σε μια εποχή που οι λαοί έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα ο ένας για τον άλλον”.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε επίσης ότι “θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να γίνουν ευκολότερα τα ταξίδια από τη μια προς την άλλη χώρα, καθώς”, όπως είπε, “οι αμοιβαίες επισκέψεις έχουν θετικό αντίκτυπο στον τρόπο που ο ένας λαός βλέπει τον άλλο”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της TURSAB, κ. Μπαρασάν Ουλουσόι, δήλωσε ότι εφόσον γίνει το Αιγαίο η θάλασσα της ειρήνης, αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων Τουρκίας και Ελλάδας και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εδραίωση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024