Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντιδράσεις γέννησε η μελέτη τουριστικής ανάπτυξης για την Περιφέρεια Α. Μακεδονίας – Θράκης

Αντιδράσεις γέννησε η μελέτη τουριστικής ανάπτυξης για την Περιφέρεια Α. Μακεδονίας – Θράκης

Η μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον μελετητή κ. Αλέξανδρο Γιαννακάκη και την ομάδα του, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Δημάρχων Φερών, Σουφλίου Διδυμοτείχου Τριγώνου και Σαμοθράκης

Η μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που παρουσιάστηκε την<...> προηγούμενη εβδομάδα από τον μελετητή κ. Αλέξανδρο Γιαννακάκη και την ομάδα του, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Δημάρχων Φερών, Σουφλίου Διδυμοτείχου Τριγώνου και Σαμοθράκης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, που έστειλαν στον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας “η συγκεκριμένη μελέτη που προσδιορίζεται ως στρατηγικής σημασίας για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Περιφέρειας Α.Μ.- Θ. στο τμήμα που αναφέρεται στον Έβρο, έχει τεράστια κενά στην καταγραφή των σημαντικών και πλούσιων σημαντικών πόρων του, με αποτέλεσμα οι ελλείψεις να είναι κραυγαλέες και προκλητικές. Ενώ επισημαίνουν ότι “αιτία αυτού του αρνητικού αποτελέσματος είναι το γεγονός ότι ο συντάκτης της μελέτης στην φάση της συγκέντρωσης του υλικού ιδεών και προτάσεων δεν πραγματοποίησε συναντήσεις και διάλογο με τους Αυτοδιοικητικούς φορείς του Έβρου και ιδιαίτερα τους Ο.Τ.Α. και τους αναπτυξιακούς φορείς και οργανισμούς τους”.

“Επειδή το περιεχόμενο της μελέτης είναι προβληματικό και απογοητευτικό για τον Έβρο”, όπως τονίζουν, απαιτούν πριν υιοθετηθεί από την πολιτεία και την Περιφέρεια Α.Μ. – Θ. ως δημόσιο έγγραφο άσκησης τουριστικής πολιτικής “να γίνει πλήρης αναθεώρηση της με έγκυρο και ολοκληρωμένο τρόπο και αφού προηγηθούν συναντήσεις και επαφές με όλους όσους ασκούν πολιτική στον Έβρο και ιδιαίτερα στους Δήμους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024