Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτολές του προσωπικού ασφαλείας κλάπηκαν από τα Καναδικά αεροδρόμια

Στολές του προσωπικού ασφαλείας κλάπηκαν από τα Καναδικά αεροδρόμια

“1.127 στολές ελεγκτών εκλάπησαν ή χάθηκαν τους πρώτους εννέα μήνες αυτού του χρόνου από τα Καναδικά αεροδρόμια“, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που μετέδωσε το Καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο `Canadian Broadcasting Corporation` (CBC). […]

1.127 στολές ελεγκτών εκλάπησαν ή χάθηκαν τους πρώτους εννέα μήνες αυτού του χρόνου από τα Καναδικά αεροδρόμια“<...>, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που μετέδωσε το Καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο `Canadian Broadcasting Corporation` (CBC). Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι “πάνω από διακόσιες στολές φέρουν το λογότυπο της Υπηρεσίας Ασφαλείας των Αερομεταφορών του Καναδά, ενώ διαπιστώθηκε επιπλέον ότι λείπουν 91 σήματα ελεγκτών”.

Βέβαια, μετά την μετάδοση αυτού του ρεπορτάζ, ο ομοσπονδιακός υπουργός Μεταφορών κ. Ζαν Λαπιέρ διέταξε την έναρξη έρευνας, τονίζοντας το γεγονός ότι “οι αρχές ελέγχουν πλέον με διπλή σχολαστικότητα τις ταυτότητες των ελεγκτών κυκλοφορίας στα 89 αεροδρόμια της χώρας”.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Γερουσίας του Καναδά για την ασφάλεια και την άμυνα κ. Κόλιν Κέννυ επί του θέματος δήλωσε χαρακτηριστικά στο CBC ότι “αυτό που με ανησυχεί είναι πως γίνεται ευκολότερο να προσποιηθεί κάποιος ότι είναι αξιωματούχος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024