Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκε ο νέος διαδικτυακός διαγωνισμός του ΣΤΕΚ

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες ο νέος διεθνής διαγωνισμός, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και ο οποίος<...>

εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) για προώθηση της τουριστικής Κύπρου. Ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός μέσω της ιστοσελίδας του ΣΤΕΚ αφορούσε μόνο κατοίκους του εξωτερικού και περιελάμβανε πέντε εκλεκτά βραβεία, που παραχώρησαν Μέλη του Συνδέσμου. 

Η κλήρωση έγινε στα Γραφεία του ΣΤΕΚ στην παρουσία της Τουριστικής Λειτουργού του ΚΟΤ κ. Εκάβης Χαραλαμπίδου και ανέδειξε τους πιο κάτω τυχερούς:

Το πρώτο βραβείο για διαμονή μέχρι 7 βράδια στο βραβευμένο 5* `Le Meridien Limassol Spa & Resort` πήρε ο κ. Richard Homatas από το Ηνωμένο Βασίλειο.  Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε η κ. Eleni Flouri από την Ελλάδα, η οποία κέρδισε διαμονή μέχρι 7 βράδια στο ξενοδοχείο 4* `Ajax` στη Λεμεσό. Επίσης, 7 βράδια διαμονή στο Τουριστικό Χωριό Α΄ `Malama Holiday Village` στον Πρωταρά κέρδισε ο κ. Gross Ester από το Ισραήλ. Τα δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ` επιστροφής από το Λονδίνο με την `Helios Airways` κέρδισαν ο κ. John Cutting και η κ. Sarah Williams από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Βασική επιδίωξη του ΣΤΕΚ είναι αφενός η προσέλκυση ποιοτικής και εισοδηματικής πελατείας τουριστών και αφετέρου η σταδιακή μείωση της εξάρτησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας από το ολιγοπώλιο των μεγάλων ξένων Οργανωτών Ταξιδιών. Θεωρείται λοιπόν επάναγκες να ενισχυθεί παντοιοτρόπως η στρατηγική μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου, που είναι σήμερα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο τουριστικής προβολής και κρατήσεων ξενοδοχείων. Ο ΣΤΕΚ συμβάλλει στην εξυπηρέτηση αυτού του στόχου με τη διεξαγωγή κάθε χρόνο του υπό αναφορά καινοτόμου διαγωνισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top