Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλοκληρώθηκε ο νέος διαδικτυακός διαγωνισμός του ΣΤΕΚ

Ολοκληρώθηκε ο νέος διαδικτυακός διαγωνισμός του ΣΤΕΚ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες ο νέος διεθνής διαγωνισμός, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και ο οποίος εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες ο νέος διεθνής διαγωνισμός, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και ο οποίος<...> εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) για προώθηση της τουριστικής Κύπρου. Ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός μέσω της ιστοσελίδας του ΣΤΕΚ αφορούσε μόνο κατοίκους του εξωτερικού και περιελάμβανε πέντε εκλεκτά βραβεία, που παραχώρησαν Μέλη του Συνδέσμου.

Η κλήρωση έγινε στα Γραφεία του ΣΤΕΚ στην παρουσία της Τουριστικής Λειτουργού του ΚΟΤ κ. Εκάβης Χαραλαμπίδου και ανέδειξε τους πιο κάτω τυχερούς:

Το πρώτο βραβείο για διαμονή μέχρι 7 βράδια στο βραβευμένο 5* `Le Meridien Limassol Spa & Resort` πήρε ο κ. Richard Homatas από το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε η κ. Eleni Flouri από την Ελλάδα, η οποία κέρδισε διαμονή μέχρι 7 βράδια στο ξενοδοχείο 4* `Ajax` στη Λεμεσό. Επίσης, 7 βράδια διαμονή στο Τουριστικό Χωριό Α΄ `Malama Holiday Village` στον Πρωταρά κέρδισε ο κ. Gross Ester από το Ισραήλ. Τα δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ` επιστροφής από το Λονδίνο με την `Helios Airways` κέρδισαν ο κ. John Cutting και η κ. Sarah Williams από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Βασική επιδίωξη του ΣΤΕΚ είναι αφενός η προσέλκυση ποιοτικής και εισοδηματικής πελατείας τουριστών και αφετέρου η σταδιακή μείωση της εξάρτησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας από το ολιγοπώλιο των μεγάλων ξένων Οργανωτών Ταξιδιών. Θεωρείται λοιπόν επάναγκες να ενισχυθεί παντοιοτρόπως η στρατηγική μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου, που είναι σήμερα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο τουριστικής προβολής και κρατήσεων ξενοδοχείων. Ο ΣΤΕΚ συμβάλλει στην εξυπηρέτηση αυτού του στόχου με τη διεξαγωγή κάθε χρόνο του υπό αναφορά καινοτόμου διαγωνισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024