Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στον Κεφαλογιάννη για απλήρωτα πληρώματα κρουαζιεροπλοίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε προχτές αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας<...>

(ΠΝΟ), προκειμένου να γνωστοποιήσουν στον υπουργό το δυσάρεστο γεγονός της μη καταβολής των μισθών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, όπως και των αναδρομικών του 2004 στους 197 ναυτικούς των κρουαζιερόπλοιων `Triton` και `World Renaissance`.

Ο κ. Μανώλης Κεφαλλογιάννης, από την πλευρά του επισήμανε στους εκπροσώπους της ΠΝΟ ότι “θα καλέσει τους εκπροσώπους τόσο της `ROC`, όσο και της πιστώτριας εταιρίας, της ολλανδικής τράπεζας `Fortis Bank`, και ότι “θα προσπαθήσει να προχωρήσει στην εξεύρεση λύσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΠΝΟ, κ. Ιωάννη Χαλά στην εφημερίδα `Ναυτεμπορική` η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα σε επιβατηγά πλοία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που ο κόσμος έχει εγκαταλειφθεί”. “Πρέπει να ξέρουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι επιχειρηματίες πρόσθεσε ο κ. Χαλάς τονίζοντας ότι “αυτοί και οι οικογένειές τους βιώνουν από την εργασία τους και είναι απαράδεκτο να μένουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτοι”. “Γι` αυτό”, σημείωσε “θα πρέπει να απομονώσουμε αυτού του είδους τα περιστατικά, τα οποία για εμάς είναι εγκληματικές ενέργειες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top