Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Πιερίας και της επαρχίας Σαντόγκ

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Πιερίας και της επαρχίας Σαντόγκ

Συμφωνία αδελφοποίησης υπεγράφη χτες μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας και της δημοτικής κυβέρνησης της επαρχίας του Σαντόγκ και της πόλης Τάιαν με αφορμή το 13ήμερο ταξίδι αντιπροσωπείας από την Πιερία, […]

Συμφωνία αδελφοποίησης υπεγράφη χτες μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας και της δημοτικής κυβέρνησης της επαρχίας<...> του Σαντόγκ και της πόλης Τάιαν με αφορμή το 13ήμερο ταξίδι αντιπροσωπείας από την Πιερία, στην Κίνα, με επικεφαλής το νομάρχη κ. Γ. Παπαστεργίου, μέλη του Επιμελητηρίου και τουριστικούς φορείς.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι το πρώτο μέρος του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Πιερίας και της επαρχίας Σαντόγκ υπογράφηκε τον Οκτώβριο του 2003 στην πρεσβεία της Κίνας, στην Αθήνα, ενώ ολοκληρώθηκε τώρα με την υπογραφή της τελικής συμφωνίας στους πρόποδες του ιερού βουνού Τάι που προστατεύεται από την Unesco.

Έτσι, η συμβολική ένωση των δύο ιερών βουνών, του Ολύμπου, του παγκόσμιου μνημείου της ιστορίας και της φύσης και του Τάι, του ιερού βουνού, όπου έζησε και δίδαξε ο Κομφούκιος, είναι πλέον γεγονός, καθώς συμπεριλαμβάνεται και επίσημα στη συμφωνία αδελφοποίησης.

Μάλιστα, η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάδειξη της ιστορίας και της ιδιαιτερότητας των δύο βουνών, την ανταλλαγή τουριστών, τη σύσφιξη των σχέσεων με πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο περιοχών, καθώς και εμπορικών σχέσεων, που θα αναπτύξουν οι επαγγελματίες των δύο περιοχών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024