Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πλήρως ανακαινισμένο το ξενοδοχείο "Βέρμιον" στον `Αγιο Νικόλαο Νάουσας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 December 2004, 00:00

Το ξενοδοχείου `Βέρμιον` στον Aγιο Νικόλαο Νάουσας είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, καθώς πρόσφατα<...>

ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης και ανακατασκευής των κοινόχρηστων χώρων του (εστιατόριο, Καφέ-μπαρ, αίθουσα συνεδρίων).

Ειδικότερα, ανακαινίσθηκε ο εσωτερικός ισόγειος χώρος (1.100 τ.μ.) και έγιναν εργασίες προσθήκης κατ` επέκταση και διαμόρφωση της κεντρικής εισόδου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξασφάλιση άνετης προσπέλασης σε όλους τους χώρους.

Τα δε υλικά, που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση των χώρων του ξενοδοχείου προέρχονται από την περιοχή της Νάουσας (πωρόλιθοι, δάπεδα, επενδύσεις ξύλου κλπ.) και δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον του Aλσους Αγίου Νικολάου και τις όχθες του ποταμού Αράπιτσα.

Όσον αφορά στο κόστος του έργου, αξίζει να αναφερθεί ότι ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ. Το σύνολο σχεδόν της επένδυσης έγινε από ίδια κεφάλαια της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Νάουσας (Δ.Ε.Τ.Ν.) αποδεικνύοντας ότι η επιχείρηση αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο δυναμικής και βιώσιμης δημοτικής επιχείρησης.

Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων του ξενοδοχείου θα γίνουν αύριο, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 7:00μ.μ., από το Δήμαρχο Νάουσας και Πρόεδρο της Δ.Ε.Τ.Ν. κ. Αν. Καραμπατζό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Καραμπατζός θα αναφερθεί στους στόχους της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Νάουσας, αλλά και στις παρεμβάσεις, τις πρωτοβουλίες και τα έργα του δήμου Νάουσας, που αφορούν την ενίσχυση και τη βελτίωση των υποδομών για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top