Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsElite: Μια ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρία ενοικίασης Αυτοκινήτων

Elite: Μια ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρία ενοικίασης Αυτοκινήτων

Το δίκτυο Ενοικίασης Αυτοκινήτων `Elite` αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία ενοικίασης Αυτοκινήτων. Ιδρυθείσα στην Κρήτη και με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στο νησί – τώρα έχει πάνω […]

Το δίκτυο Ενοικίασης Αυτοκινήτων `Elite` αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία<...> ενοικίασης Αυτοκινήτων. Ιδρυθείσα στην Κρήτη και με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στο νησί – τώρα έχει πάνω από 600 αυτοκίνητα και 480 μοτοποδήλατα – λόγω της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης από πλευράς συνεργατών της, αποφάσισε να δημιουργήσει το `Greek Car Net`, προσφέροντας τις υπηρεσίες της προς όλους τους τουριστικούς προορισμούς, σε συνεργασία με τοπικές εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, διότι πραγματικά πιστεύει ότι “μόνον αυτές και οι υπάλληλοι τους μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση επί σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο και μάλιστα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών έτσι, ώστε να υπάρχει η εγγύηση τόσον για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όσον και για μια επωφελή μακροχρόνια συνεργασία.

Στο δίκτυο ενοικίασης αυτοκινήτων `Elite` αναγνωρίζεται η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες, όσον αφορά την πιστότητα πελατών. Είναι ιδιοκτησία της `Zakros Tours Inc.` και συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες ταξιδιών τόσον στην Ελλάδα όσον και στο εξωτερικό.

Στόχος του δικτύου είναι να προσφέρει στους πελάτες του τίποτε λιγότερο από τις υπηρεσίες που προσδοκούν. “Σε όλους τους ανά την Ελλάδα σταθμούς μας το γεμάτο κίνητρα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε θέματα ταξιδιών χαίρεται να προσφέρει δυναμικές και συναρπαστικές διακοπές στον καθένα πελάτη μας” σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Αθανάσιος Πασπαλάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κεντρική Διεύθυνση του `Elite rent a car Net` βρίσκεται στην Κρήτη και ευθύνεται για την επιβεβαίωση όλων των κρατήσεων του Δικτύου, την λογιστική διεκπεραίωση, την αξιοπιστία των προσφερομένων υπηρεσιών, και εγγυάται την εφαρμογή σωστής πολιτικής κατά την ενοικίαση αυτοκινήτων, την κατάρτιση των συμβολαίων έτσι, ώστε να παρέχονται οι σωστές υπηρεσίες παντού και να επιλύονται τυχόν διαφωνίες, ακυρώσεις παράπονα ή επιστροφές χρημάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024