Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Την απομάκρυνση των συρματοπλεγμάτων από το λιμάνι της Πάτρας ζητούν οι τοπικοί φορείς

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Τα συρματοπλέγματα, που είχαν τοποθετηθεί για να προσφέρουν ασφάλεια και κάλυψη στο Λιμάνι της Πάτρας κατά<...>

την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Αυγούστου, συνεχίζουν να παραμένουν στη θέση τους ακόμη και σήμερα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, προκαλώντας μεγάλη δυσφορία στους κατοίκους της περιοχής και κάνοντας το λιμάνι να μοιάζει με απόρθητο φρούριο.

Πιο συγκεκριμένα, τα συρματοπλέγματα είχαν τοποθετηθεί με συνευθύνη των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας, Δημοσίας Τάξεως, καθώς και του `Αθήνα 2004` για λόγους ασφαλείας και κυρίως για το ενδεχόμενο που κάποιο κρουαζιερόπλοιο, από εκείνα που ήταν προγραμματισμένα να φιλοξενήσουν υψηλούς επισκέπτες της Ολυμπιάδας, έδενε στο Λιμάνι της Πάτρας. Παρόλα αυτά, τόσους μήνες μετά την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτά συνεχίζουν να παραμένουν εκεί, χωρίς να έχει αναλάβει κάποιος τις ενέργειες αποκαθήλωσης τους.

Ανώτατος παράγοντας του Λιμανιού της Πάτρας, μιλώντας σχετικά στην τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος` είπε χαρακτηριστικά ότι “δεν πάει άλλο, τα συρματοπλέγματα αφενός δεν βοηθούν σε τίποτα και αφετέρου απωθούν τους πολίτες από το Λιμάνι, προκαλώντας παράλληλα κάκιστη εικόνα στους ταξιδιώτες, και για αυτό το λόγο θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top