Τελευταία νέα
ΑρχικήΔημοφιλής προορισμός η Ελλάδα σύμφωνα με την First Choice

Δημοφιλής προορισμός η Ελλάδα σύμφωνα με την First Choice

Η Ελλάδα παραμένει, και φέτος, ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για την αγγλική αγορά, δήλωσε ο κ. Stephen Steward, υπεύθυνος για την ελληνική μπροσούρα της First Choice, σε συνέντευξη που παρέθεσε […]

Η Ελλάδα παραμένει, και φέτος, ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για την αγγλική αγορά, δήλωσε ο κ. Stephen Steward, υπεύθυνος για την ελληνική μπροσούρα της First Choice<.>, σε συνέντευξη που παρέθεσε στo TDN.
Οι πωλήσεις της Ελλάδας, από την First Choice, θα κυμανθούν σε γενικές γραμμές στα περσινά επίπεδα, με τους περισσότερους τουρίστες να επισκέπτονται και φέτος την Κρήτη, την Ρόδο, την Κέρκυρα, και την Κω, προορισμοί οι οποίοι είναι παραδοσιακοί για την αγγλική αγορά.
Παρόλα αυτά, η First Choice προσφέρει στους πελάτες της παράλληλα και ένα μεγάλο εύρος από ελληνικούς προορισμούς συμπεριλαμβανομένων και περιοχών με μικρότερη ζήτηση από την αγγλική αγορά, όπως η Πελοπόννησος, η Μύκονος, και η Λέσβος.
Επίσης, προσφέρει και ξενοδοχεία με το σύστημα all-inclusive, όπως το Kerkyra Golf, που όμως δεν περιλαμβάνει την χρήση του γηπέδου του golf στην τιμή του all-inclusive.
Η Τήνος, αν και είναι ένας μικρός προορισμός, παρουσιάζει σταθερές πωλήσεις. Στόχος όμως της First Choice είναι να προσελκύσει τον «φιλέλληνα» τουρίστα που θέλει να δει μια διαφορετική Ελλάδα από εκείνη των μεγάλων τουριστικών περιοχών.
Ένα άλλο σημείο της πολιτικής τους είναι το Family Plus όπου οι τουρίστες ταξιδεύουν με τις οικογένειες τους και σκοπός τους είναι να περάσουν όλοι μαζί τις διακοπές τους και να ενωθούν περισσότερο σαν οικογένεια. Σε αυτό το σημείο τα ξενοδοχεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Γι αυτό το λόγο η First Choice συνεργάζεται στενά με τα ξενοδοχεία που εμφανίζονται στην μπροσούρα της. Έτσι κατά την διάρκεια όλου του καλοκαιριού η First Choice και οι συνεργάτες της, όπως το OpenWide, θα εργάζονται πάνω σε αυτό το πρόγραμμα και θα διασφαλίζουν τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές, στα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, στις καλύτερες περιοχές της Ελλάδας.
Η First Choice θεωρεί ότι για την επιτυχία αυτού ή άλλων παρόμοιων προγραμμάτων πρωταρχικής σπουδαιότητας στοιχείο είναι στενή συνεργασία του ξενοδοχείου με τον Tour Operator και μάλιστα η αποκλειστική συνεργασία του ξενοδοχείου με έναν μόνο Tour Operator.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024