Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Athenaeum InterContinental Athens

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Η θέση του Γενικού Διευθυντή στο `Athenaeum InterContinental Athens` ανήκει από 1η Δεκεμβρίου 2004 στον<...>

κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Michael Koth, που κατείχε τη θέση αυτή από τον Απρίλιο του 2002.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, στέλεχος με ιδιαίτερα πλούσια και σημαντική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, είναι ο πρώτος Έλληνας, που αναλαμβάνει το ρόλο αυτό από την έναρξη λειτουργίας του `Athenaeum InterContinental Athens` το 1982. Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει στο ενεργητικό του μια εντυπωσιακή επαγγελματική σταδιοδρομία, που περιλαμβάνει σταθμούς σε μερικά από τα πλέον γνωστά και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το 1997 είχε αναδειχθεί ο `Καλύτερος Νέος Ξενοδόχος του Κόσμου` από τη Διεθνή Ένωση Ξενοδοχείων (International Hotel Association).

Η θέση του Γενικού Διευθυντή στο `Athenaeum InterContinental Athens` σηματοδοτεί την επιστροφή του στο `InterContinental Hotels Group`. Η θητεία του στη μεγαλύτερη διεθνώς ξενοδοχειακή αλυσίδα παγκοσμίως ξεκίνησε το 1992, ενώ ως το 2000 είχε διατελέσει σειρά διευθυντικών ρόλων σε μεγάλα ξενοδοχεία του ομίλου. Ανάμεσά τους: το `Castellana InterContinental` στην Μαδρίτη, το `Montreal InterContinental` στο Κεμπέκ, το `Princesa Sofia InterContinental` στη Βαρκελώνη, το `Forum Hotel` στο Λονδίνο και το `Hotel InterContinental` στο Παρίσι, όπου ο κ. Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε χρέη Διευθυντή.

Από το 2000 - 2003, ο κ. Παναγιωτόπουλος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή και Executive Director της `Grecotel City Hotels`, ενώ από το 2003 ως τη στιγμή της πρόσφατης ένταξής του στο `Athenaeum InterContinental Athens` είχε τη Γενική Διεύθυνση του `Club Hotel Casino Loutraki`.

“Η επανένταξή μου στην οικογένεια του `InterContinental Hotels Group` με κάνει ιδιαίτερα ευτυχή, καθώς αποτελεί τον πλέον σημαντικό σταθμό της σταδιοδρομίας μου ως σήμερα”, δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος. “Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του `Athenaeum InterContinental Athens` θα επιχειρήσω να συμβάλλω ουσιαστικά στην περαιτέρω εδραίωση ενός ξενοδοχείου, που πρωτοστατεί σταθερά στις εξελίξεις του κλάδου πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, τα 20 τελευταία χρόνια”.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1965 και μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Οι σπουδές του, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Brunel, Λονδίνο (MBA) και το Henley Management College (Postgraduate Diploma in Management), καθώς και στα Οικονομικά και Real Estate (Cornell University, ΗΠΑ) και την Ξενοδοχία και Εστίαση (Hotel Management School of Lausanne).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top