Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδιωτική Οδηγία

Επανάληψη γενικών ταξιδιωτικών οδηγιών από την Βρετανία για την Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Με αφορμή το δυσάρεστο χτεσινό περιστατικό της ομηρίας των επιβατών στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη λεωφόρο Μαραθώνος, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, επανέλαβε σε σχετική του ανακοίνωση κάποιες γενικές ταξιδιωτικές οδηγίες...

Με αφορμή το δυσάρεστο χτεσινό περιστατικό της ομηρίας των επιβατών στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη λεωφόρο Μαραθώνος<...>

, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, επανέλαβε σε σχετική του ανακοίνωση κάποιες γενικές ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους πολίτες του σχετικά με τη χώρα μας, ώστε να αποφύγουν τυχόν κινδύνους.

Παρόλο όμως, που αναφέρει ότι τα μέτρα ασφαλείας και κυρίως αυτά της πρόληψης τρομοκρατικών χτυπημάτων, είναι ιδιαίτερα έντονα και αυστηρά στη χώρα μας, αναφέρει ότι η Ελλάδα, σαν χώρα της Ευρώπης, κινδυνεύει και αυτή άμεσα από τυχόν χτυπήματα τρομοκρατικής φύσης, τα οποία συνήθως έχουν στόχο πολυσύχναστα τουριστικά μέρη και σημεία, όπως συνέβη και στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ισπανίας τον φετινό Μάρτιο”.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “η Κυβέρνηση της Ελλάδας έχει υιοθετήσει επιτυχώς πολλά δραστικά μέτρα κατά της τρομοκρατίας, επιβάλλοντας αυστηρά πρόστιμα και μεγάλες ποινές, σε όσους δεν συμμορφώνονται με αυτά, με αποτέλεσμα να μην εκτίθενται σε κίνδυνο οι επισκέπτες της χώρας”.

Παρόλα αυτά όμως και για προληπτικούς λόγους, συνιστά σε όλους τους πολίτες της, που σχεδιάζουν κάποιο ταξίδι “να φροντίσουν πρωτίστως για την ταξιδιωτική και ιατρική τους ασφάλεια, πριν αναχωρήσουν για κάποιο ταξίδι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top