Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αριστοτέλης Παυλίδης

Το ακτοπλοϊκό πρόβλημα δεν έχει τις διαστάσεις που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε χτες, σχετικά με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που μαστίζει τα νησιά της χώρας μας, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι "το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Δωδεκανήσου δεν έχει τις διαστάσεις, που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν", ενώ έδωσε το λόγο του ότι "από την πλευρά της κυβέρνησης γίνονται...

Ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε χτες, σχετικά<...>

με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που μαστίζει τα νησιά της χώρας μας, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Δωδεκανήσου δεν έχει τις διαστάσεις, που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, ενώ έδωσε το λόγο του ότι “από την πλευρά της κυβέρνησης γίνονται οι κινήσεις, που πρέπει να γίνουν εντός και εκτός Ελλάδας”.

“Στα Δωδεκάνησα, σημείωσε ο κ. Παυλίδης, “και μέσα στον χειμώνα τα καράβια δίνουν το παρόν στα λιμάνια, και στη γραμμή κορμού και στα απομακρυσμένα νησιά”. Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτά τα πλοία, συμπλήρωσε ο υπουργός, αστειευόμενος ότι “και εγώ θα ήθελα να είναι στις γραμμές το `Κουήν`”. Υποσχέθηκε πάντως, ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο και των συζητήσεων που έγιναν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής”.

Τέλος, ο κ. Παυλίδης σχολίασε και τις χτεσινές κινητοποιήσεις στον Πειραιά από τους νομάρχες του Αιγαίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα έχουν ένα μέτρο, ένα όριο, ακόμα και οι εκδηλώσεις δυσαρέσκειας”, εκφράζοντας την διαφωνία του για την ενέργεια αυτή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων