Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤονωτική ένεση στον τουρισμό της Ρόδου η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Costa Magica

Τονωτική ένεση στον τουρισμό της Ρόδου η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Costa Magica

Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου `Costa Magica` την Πέμπτη στο λιμάνι της Ρόδου, φαίνεται ότι κατάφερε εν μέρει να τονώσει τον τουρισμό της περιοχής κατά τη διάρκεια της δύσκολης τουριστικά χειμερινής […]

Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου `Costa Magica` την Πέμπτη στο λιμάνι της Ρόδου, φαίνεται ότι κατάφερε εν μέρει να τονώσει<...> τον τουρισμό της περιοχής κατά τη διάρκεια της δύσκολης τουριστικά χειμερινής περιόδου, αφού στο πλοίο επέβαιναν 2.627 τουρίστες από διάφορες χώρες κυρίως της Ευρώπης, αλλά και τις HΠA, οι οποίοι στα πλαίσια της πολυήμερης κρουαζιέρας που πραγματοποιούν στη Μεσόγειο, αποβιβάστηκαν και στο νησί της Ρόδου.

Συγκεκριμένα στο πλοίο επέβαιναν 1048 Γάλλοι, 792 Γερμανοί, 470 Ιταλοί, 83 Aγγλοι, 42 Αμερικανοί και μικρός αριθμός τουριστών από άλλες χώρες, όπως π.χ. την Ελβετία.

Να σημειωθεί ότι το `Costa Magica`, ένα από τα νεότερα κρουαζιερόπλοια, στο στόλο των εταιριών κρουαζιέρας, ξεκίνησε από την Ιταλία και στο πρόγραμμά του, βρίσκονται λιμάνια της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων και αυτά της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Ροδιακή`, το κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει και πάλι στο λιμάνι της Ρόδου, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο προφανώς, γιορτινής κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Οι πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι και τη νέα χρονιά, το `Costa Magica` θα πραγματοποιεί ταξίδια προς την Ρόδο, εκτός απρόοπτου, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, υπάρχει ενδιαφέρον από τους Ευρωπαίους τουρίστες.

Τέλος, από ότι φαίνεται από την πληρότητα του κρουαζιερόπλοιου κάθε φορά, που καταφτάνει στη Ρόδο, εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ακόμη και κατά τη χειμερινή περίοδο, μεγάλος αριθμός ευρωπαίων ταξιδεύει. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια συστηματική έλευση τουριστών θα είναι ικανή να αποτελέσει για την τοπική κοινωνία της Ρόδου μια οικονομική ανάσα τη δύσκολη χειμερινή περίοδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024