Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Την αντίδραση της ΠΟΕΣΕ προκάλεσαν 3 εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ALTER

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Γενικευμένη επίθεση κατά του συνόλου του Κλάδου” ισχυρίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών<...>

Επαγγελμάτων - ΠΟΕΣΕ ότι “εξαπολύθηκε την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2004 σε 3 εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, με αφορμή ανώνυμες καταγγελίες κατά εστιατορίων”.

Η ΠΟΕΣΕ, από την πλευρά της διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ενώ, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση “μεμονωμένες δε περιπτώσεις παραβίασης των Υγειονομικών και Αγορανομικών Διατάξεων, καθώς και της κοινής ηθικής, δεν μπορούν να ευτελίζουν τον Κλάδο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΟΕΣΕ στις 14 Δεκεμβρίου 2004 απευθύνθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και ζήτησε το μαγνητοσκοπημένο υλικό. Επειδή όμως μέχρι την επομένη 15 Δεκεμβρίου δεν είχε λάβει καμιά απάντηση από τον τηλεοπτικό σταθμό επί του αιτήματος της, όπως ισχυρίζεται, απευθύνθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ζήτησε την έκδοση διαταγής προς τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, ώστε να της χορηγηθούν τα αντίγραφα και των 3 εκπομπών, προκειμένου στη συνέχεια να προβεί στο κατά νόμο και κατά παντός υπευθύνου του βάναυσου διασυρμού ολόκληρου του Κλάδου, υπαιτίου φυσικού ή νομικού προσώπου.

Έτσι, ο κ. Εισαγγελεύς Αθηνών ενημέρωσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την “κατά νόμο εκτίμηση των διαλαμβανόμενων και τις επιβαλλόμενες ενέργειες”.

Εν αναμονή της λήψεως του υλικού, η Ομοσπονδία δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της, για την διασφάλιση των υγιών συμφερόντων του Κλάδου, του Καταναλωτή, του Ελληνικού τουρισμού και της Εθνικής Οικονομίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top