Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έκτακτα μέτρα της τροχαίας ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Δεκέμβριος 2004, 00:00

Η τροχαία, προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια της ασφαλούς εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων των Χριστουγέννων και<...>

της Πρωτοχρονιάς, βρίσκεται από χτες επί ποδός με την εφαρμογή εκτάκτων μέτρων στα εθνικά οδικά δίκτυα, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, που θα αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, κατά την περίοδο των εορτών, θα βρίσκεται επί ποδός ισχυρή δύναμη της Τροχαίας, ώστε να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Μάλιστα, καθ` όλη τη διάρκεια των γιορτών θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση σε 33 επικίνδυνα σημεία των Εθνικών Οδών, με 174 περιπολικά και 48 μηχανές, ενώ μονάδες της Τροχαίας θα πραγματοποιούν ελέγχους για υπερβολική ταχύτητα, παράνομο προσπέρασμα και αλκοτέστ.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει στο πέταλο του Μαλιακού, τον Πλαταμώνα και σημεία της οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Ακόμη, στα διόδια, οι δυνάμεις της τροχαίας θα διανέμουν φυλλάδια με συστάσεις, αλλά και χάρτη με έμφαση στα επικίνδυνα σημεία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα πιο αυξημένη θα είναι η παρουσία της τροχαίας στις εισόδους και τις εξόδους των εθνικών οδών, στα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και ΟΣΕ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top